Πυροβολισμοί στο σπίτι του Γ. Δώνη

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, στην οδό Ζίτσα στην Κηφισιά, όπου διαμένει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης.

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Γ. Δώνη

Οι κακοποιοί μπήκαν στην οικία όπου βρισκόταν ο ηλικιωμένος πεθερός του προπονητή και η οικιακή βοηθός.

Οι ένοικοι του σπιτιού κάλεσαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Τότε σημειώθηκε η ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ο οδηγός του περιπολικού στο πόδι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, οι δράστες πήραν όμηρο τον ηλικιωμένο, τον οποίο άφησαν λίγο αργότερα. Όπως είπε ο ηλικιωμένος στους αστυνομικούς, τραυματισμένος είναι και ένας εκ των δραστών στο χέρι, κάτι που δεν έχει διαπιστωθεί.

Λίγο μετά τις 3 ο ένας από τους δράστες συνελήφθη ενώ αργότερα στα χέρια των αστυνομικών έπεσε και ο δεύτερος.

To χρονικό

Γύρω στη μία το μεσημέρι οι άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι του Ελληνα προπονητή.Εκείνη την ώρα στο οίκημα βρίσκονταν ο πεθερός του Γιώργου Δώνη, η πεθερά του, ο μεσαίος γιος του Τάσος και ο βενιαμίν της οικογένειας, μωρό 12 μηνών.

Η σύζυγος του, Δέσποινα και ο μεγάλος γιος του Χρήστος, οι οποίοι έλειπαν εκείνη την ώρα από το σπίτι, θορυβήθηκαν όταν δεν απαντούσε κανείς στο χτύπημα του κουδουνιού. Η Δέσποινα Δώνη ενημέρωσε τότε τους αστυνομικούς της φρουράς του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου που μένει σε διπλανό οίκημα και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την ομάδα Δίας.

Ο Γιώργος Δώνης έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του. Είναι η τρίτη φορά το τελευταίο εξάμηνο που στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ στην Κηφισιά εισβάλλουν ληστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK