Ρατς: "Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό"

Τι δήλωσε ο Ραζβάν Ρατς με αφορμή την επιλογή του στην κορυφαία ομάδα της Σούπερ Λιγκ και τι σημείωσε για την εξέλιξη που έχουν τα πλέι οφ μέχρι στιγμής.

Ρατς: "Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό"

Ο Ραζβάν Ρατς επιλέχθηκε για την καλύτερη 22άδα της Σούπερ Λιγκ μέσα από ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων του πρωταθλήματος σε συνεργασία με τη NOVA. Ο Ρουμάνος μπακ τόνισε ότι τέτοια βραβεία του δίνουν κίνητρο να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, ενώ επεσήμανε ότι τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό που ακολουθούν αποτελούν ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τους "πράσινους".

Αναλυτικά: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να επιλέγομαι για την καλύτερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Αυτού του είδους τα βραβεία σου δίνουν κίνητρο να γίνεις καλύτερος. Προσωπικά, με ωθεί να εργαστώ σκληρά και να παίξω ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν, προκειμένου να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ξέρω ότι έχουμε δύσκολο έργο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι ο Παναθηναϊκός είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά, αλλά στα επόμενα δύο παιχνίδια θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την υποστήριξή τους στον αγώνα κατά του Αστέρα και ελπίζω αύριο το βράδυ η Τούμπα να είναι γεμάτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK