Ρατς: "Nα καταλάβω τι συμβαίνει"

Ο Ραζβάν Ρατς αναφέρθηκε ξανά στο τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ δίχως αυτή την φορά να εμφανίζεται τόσο... επιθετικός όσον αφορά τον "Δικέφαλο".

Νέες δηλώσεις στην Ρουμανία από τον Ραζβάν Ρατς. Αυτή την φορά είχε μια πιο ήπια στάση για το διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ ενώ τις προηγούμενες φορές εμφανιζόταν πιο επιθετικός όσον αφορά τους "ασπρόμαυρους" ("αν θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο ενός παίκτη που είναι σε ισχύ, θα πρέπει να πληρώσουν", είχε πει). Ο Ρουμάνος είπε στην ιστοσελίδα dolce-sport.ro:

"Ανησυχώ για την προσωπική μου κατάσταση. Σίγουρα υπάρχει ο αγώνας της Εθνικής με την Ουγγαρία, αλλά πρώτα πρέπει να λύσω την κατάσταση εδώ και τουλάχιστον να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν ξέρω ακριβώς... Δεν έχω μιλήσει με κανέναν στην ομάδα, γι 'αυτό λέω ότι δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο είμαι στην δεύτερη ομάδα. Μου είπαν ότι είναι απόφαση του συλλόγου, αυτό είναι όλο. Μου είπαν ότι θα μπορούσα να φύγω δωρεάν. Αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται αυτό. Μου είπαν ότι δόθηκε κάποιο έγγραφο ή κάτι τέτοιο".