Ρατς: "Ο Τούντορ μού είπε πως θα είμαι παίκτης-κλειδί"

Ο Ραζβάν Ρατς αποκάλυψε πως ο Ίγκορ Τούντορ του είχε πει πως τον υπολογίζει, κάτι που μετά από τέσσερις ημέρες ανατράπηκε.

Εκτός πλάνων του Ίγκορ Τούντορ βρίσκεται ο Ραζβάν Ρατς και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναζητάει φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του. Ο Ρουμάνος, μιλώντας στο "Digisport", ισχυρίστηκε ότι δεν ξέρει το λόγο που δεν υπολογίζεται τη στιγμή που ο Κροάτης προπονητής του Δικεφάλου άλλα του είχε πει.

Ο Ρατς ανέφερε: "Μέχρι και πριν από μια βδομάδα αποδείχθηκε ότι ήμουν υπολογίσιμος στον ΠΑΟΚ. Βλέπω ότι τα πράγματα τώρα έχουν αλλάξει. Δεν με κάλεσε κανείς να μου δώσει εξηγήσεις. Να μου δώσει μια λογική εξήγηση για να την πιστέψω. Αρχικά μου είπαν να προπονηθώ με την δεύτερη ομάδα, στη συνέχεια μου είπαν να προπονηθώ μόνος με τον γυμναστή.

Είναι περίεργο που υπάρχει επίσημη θέση από τον σύλλογο. Είναι παράξενη συμπεριφορά προς εμένα. Τελευταία φορά που μίλησα με τον προπονητή μου ήταν πριν από 10 μέρες και μου είπε πως θα είμαι παίκτης κλειδί για την επόμενη σεζόν και πως με υπολογίζει. Μετά από τέσσερις μέρες αυτό άλλαξε. Αυτό ήταν το μόνο μου πρόβλημα με τον Ίγκορ Τούντορ".