Ροντρίγκες: "Θέμα Τούντορ αν παίξω"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έριξε το... μπαλάκι στον Ίγκορ Τούντορ αναφερόμενος στο γεγονός αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Μπρόντμπι.

Ροντρίγκες: "Θέμα Τούντορ αν παίξω"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα ο Γκάρι Ροντρίγκες είπε: "Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και προσπαθούμε να βγάλουμε την δουλειά στο γήπεδο. Είμαι καλά και προσπαθώ να ανεβάζω συνεχώς ρυθμούς".

Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος για το ματς με την Μπρόντμπι απάντησε: "Δεν το ξέρω, είναι θέμα προπονητή για το τι θα επιλέξει και το τι θα βρει πως θα είναι καλύτερο για την ομάδα για το συγκεκριμένο ματς".

Βίτορ: "Να δούμε τα λάθη μας"

"Η ήττα είναι ήττα και μετράει, αλλά το σημαντικό είναι να βάζουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ηταν δύσκολη εβδομάδα με πιεστικές προπονήσεις. Το θέμα είναι να δούμε τα λάθη μας και να τα αποφύγουμε στα επίσημα παιχνίδια. Ήταν φιλικό το ματς", είπε αρχικά.

Για την Μπρόντμπι τόνισε: "Καλή και έμπειρη ομάδα η Μπρόντμπι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πρώτο ματς στην έδρας μας για να πάρουμε προβάδισμα".

Όσον αφορά τους νεαποκτηθέντες παίκτες επεσήμανε: "Είναι παίκτες που έχουν ποιότητα. Εχουν κάνει λίγες προπονήσεις ακόμη. Σιγά σιγά μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας και προπονούνται για να βγάλουν πράγματα στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK