Σαλπιγγίδης στη SUPERBALL: "Είμαστε μια καλή παρέα"

Μιλώντας στην τηλεοπτική διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εξέφρασε την αισιοδοξία για την πορεία του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι μέσα από την κρίση μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Σαλπιγγίδης στη SUPERBALL: "Είμαστε μια καλή παρέα"

Αναλυτικά τόνισε:

Για το βαθμό ετοιμότητάς του: "Αν πάνε όλα και δεν έχω πόνους θα μπω κανονικά από αύριο (Δευτέρα) στις προπονήσεις".

Για την Εθνική ομάδα: "Δέκα χρόνια η Εθνική ομάδα πάει πολύ καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της".

Για το νέο ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι στην Ελλάδα αναλύουμε πολύ τα πράγματα. Το κακό είναι η τάση να ωραιοποιούμε κάτι πολύ γρήγορα και το αντίθετο. Δεν υπάρχει ισορροπία και δεν μιλάω μόνο για τους δημοσιογράφους.

Το κλίμα της απογοήτευσης ή της ικανοποίησης περνάει εύκολα στους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή. Η ομάδα είναι νέα, με πολλά νέα παιδιά. Θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσπάθεια από εμάς τους παίκτες. Χρειαζόμαστε υπομονή και κατανόηση.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει υψηλές απαιτήσεις. Ποτέ δεν είχαμε προβληματικό κλίμα. Είμαστε μία καλή παρέα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Χαιρόμαστε πολύ για το ξεκίνημά μας. Το μόνο σίγουρο ότι οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουμε και μακάρι να έχουμε μία καλή σεζόν".

Για τον Κλάους Αθανασιάδη: "Ο Κλάους προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, ο ΠΑΟΚ βαδίζει ευτυχώς σ' αυτό το μοτίβο. Ικανοποιεί κάθε φίλαθλο αυτό. Σίγουρα είναι σημαντικό να υπάρξουν και καλές προσθήκες.

Εγώ ήμουν τυχερός και κατάφερα να ανελιχθώ σε μία εποχή που οι ομάδες ξόδευαν πολλά χρήματα για ξένους.

Ο Κάτσε είναι ένα νέο παιδί και καταλαβαίνει πολύ. Υπάρχουν και άλλα παιδιά από πίσω και θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους".

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: "Γενικά αυτό που εισπράττω είναι ότι το επίπεδο έχει πέσει. Από ένα αρνητικό γεγονός μπορούμε να κρατάμε τα θετικά. Δίνεται πλέον η δυνατότητα σε άλλα παιδιά να αρπάξουν την ευκαιρία. Πλέον δεν έρχονται και πολλοί ξένοι ποιότητας. Οι ευκαιρίες που δίνονται δεν θα δίνονταν πριν πέντε ή δέκα χρόνια. Αν αυτό το πλάνο δουλέψει, το επίπεδο θα ανέβει και θα βγούν πολλοί Ελληνες ποδοσφαιριστές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK