Σαμαράς-Σαββίδης και στη μέση ο Άρνεσεν

Ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται για μια ακόμα, αλλά ίσως και για τελευταία, φορά στις μεταγραφικές συζητήσεις του ΠΑΟΚ.

Σαμαράς-Σαββίδης και στη μέση ο Άρνεσεν

Ο Έλληνας επιθετικός είναι μια προσωπική αδυναμία του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε κάνει κινήσεις για τον Έλληνα επιθετικό όταν ακόμα βρισκόταν στην Σέλτικ και παράλληλα αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας. Ο Σαββίδης τον "καψουρεύτηκε" στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 και από τότε συχνά - πυκνά έψαχνε τρόπο να τον προσεγγίσει για να διαπιστώσει το αν έχει τη διάθεση να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη καριέρα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Τότε, ο "Σαμ" ούτε που το συζητούσε, και αυτή είναι μια άποψη που μέχρι τώρα δεν φαίνεται να την έχει αλλάξει. Βέβαια, τα δεδομένα έχουν αλλάξει από το 2012, και στη καριέρα του Σαμαρά, αλλά και στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι εκείνος που εξακολουθεί να ασχολείται με τον Γιώργο Σαμαρά, και προσπαθεί να... βάλει στο τρυπάκι και τον Φρανκ Άρνεσεν. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου δεν έχει μέχρι στιγμής ασχοληθεί με Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, καθώς δεν υπάρχουν τέτοιοι στα δικά του "κιτάπια".

Ο Άρνεσεν έχει ήδη μια γεμάτη λίστα με υποψηφίους σε κάθε θέση στην οποία αναζητά παίκτες για τον ΠΑΟΚ. Στις λίστες αυτές γίνονται συνεχώς προσθαφαιρέσεις καθώς κάποιοι παίκτες που υπάρχουν σε αυτές υπογράφουν αλλού και κάποιοι που δεν υπήρχαν, μπαίνουν διότι αρχίζουν να ψάχνουν ομάδα.

Ο Γιώργος Σαμαράς, που είναι ελεύθερος, δεν βρισκόταν στη λίστα του Άρνεσεν, και αυτός που τον έχει βάλει είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Για να φτάσει ο Γιώργος Σαμαράς να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να συμβούν πολλά. Αρχικά να αποφασίσει ο "Σαμ" να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα της πατρίδας του, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ.

Ακολούθως, θα πρέπει ο Άρνεσεν να αλλάξει τρόπο σκέψης όσον αφορά τα ηλικιακά και αγωνιστικά κριτήρια που έχει θέσει, την ώρα που είναι σε θέση να παρουσιάσει παίκτες που εκείνος θεωρεί ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από τον Σαμαρά, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό (μεταπωλητική αξία). Θα πρέπει λοιπόν πρώτα να συναινέσουν όλοι εντός ΠΑΟΚ για τον Σαμαρά, και στη συνέχεια να συναινέσει και ο Σαμαράς, που θα θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια παρουσίας του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη:

Ρατς: "Ας μου δώσουν ό,τι γράφει το συμβόλαιο"

Συνάντηση με Λούκας στο Μακεδονία Παλλάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK