Σάμπο: "Θέλω ΠΑΟΚ!"

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ εξέφρασε με νέες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα "arenafm.gr" ο Έρικ Σάμπο.

Σάμπο: "Θέλω ΠΑΟΚ!"
Σάμπο INTIME SPORTS

Ο υψηλόσωμος μέσος της Σπάρτακ Τρνάβα δήλωσε πως η ομάδα του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και υποστήριξε πως θέλει να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση.

"Κάναμε προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας", είπε αρχικά ο Έρικ Σάμπο για τον αποκλεισμό της ομάδας του από το "δικέφαλο".

Αναφερόμενος στην πρόκριση του ΠΑΟΚ τόνισε: "Στο πρώτο αγώνας οι συνθήκες ήταν διαφορετικές για τον ΠΑΟΚ, παίζοντας από το 2ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Κατάφερε να μας κερδίσει όμως και έκανε ένα μεγάλο βήμα. Στην έδρας μας προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά ο ΠΑΟΚ έδειξε την ανωτερότητα του και εφόσον πέτυχε εκτός έδρας γκολ πήρε την πρόκριση".

Σχετικό με το ενδιαφέρον του "δικεφάλου" για την απόκτησή του είπε: "Από τη χθεσινή (σ.σ. 6/8) συνομιλία που υπήρξε δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Πιστεύω είμαστε στο στάδιο όπου οι δυο ομάδες θα είναι σε διαπραγμάτευση για την μεταγραφή μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, όμως δεν έχω τίποτα περισσότερο αυτή την στιγμή".

Ερωτηθείς για την επιθυμία του να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Έρικ Σάμπο απάντησε: "Προσωπικά θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ, θα είναι ένα άλμα για την καριέρα μου. Αλλά δεν εξαρτάται από εμένα αυτό, καθώς είναι σε συζητήσεις οι δυο ομάδες και θα πρέπει να περιμένουμε. Μακάρι να έχουμε αίσιο τέλος".

Τέλος, για τη συζήτηση με τον Ρόμπερτ Μακ δήλωσε: "Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και όταν μιλήσαμε μετά το τέλος του αγώνα με ρώτησε αν θα υπάρξει εξέλιξη με τον ΠΑΟΚ και θα είναι συμπαίκτες. Του είπα ότι θα το άθελα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις ώστε αν υπάρξει συμφωνία".

Διαβάστε ακόμη:

"Σάμπο, έλα στον ΠΑΟΚ". "Έρχομαι..."

Α. Τσακαλέας: Αφού δεν βούλιαξε, αλλάζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK