Σαββίδης: "Αν κερδίσεις τον Ολυμπιακό, είναι σα να παίρνεις 6 βαθμούς"

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως το ποδοσφαιρικό σύστημα νοσεί και βρίσκεται στον προθάλαμο της ευθανασίας ενώ έστειλε και μήνυμα ενόψει του ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Σαββίδης: "Αν κερδίσεις τον Ολυμπιακό, είναι σα να παίρνεις 6 βαθμούς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του Δ.Σ. και την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για την ανάληψη της προεδρίας:

"Θεωρώ οτι μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο της ανάπτυξης του ΠΑΟΚ. Μπήκαμε στο δ.σ μαζί με τον Γιώργο. Ηγούμαι του συμβουλίου και ο βασικός στόχος δεν είναι άλλος από το ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Για να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας είπαν οτι πρέπει να ηγηθούμε στη προσπάθεια κάθαρσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Από όλες τις τερατουργίες του Ελληνικού πρωταθλήματος, γίνομαι πιο δυνατός. Αντιλαμβάνομαι οτι ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται ακόμα περισσότερο διότι έχουμε μπει σε ένα στάδιο αόρατων μαχών. Είμαι πλέον πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, και έτσι φέρω πλήρη ευθύνη για όλα όσα συμβούν στην ομάδα. Δεν είμαι ούτε υπέρ της επιθετικότητας ούτε υπέρ της βίας. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ουμανισμό. Έχουμε μπει σε ένα στάδιο αλλαγής προτεραιοτήτων. Είναι το στάδιο ευθανασίας του συστήματος" .

Για την ΕΠΟ:

"Είμαι σοκαρισμένος. Αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα, αυτή είναι η Ελλάδα, την οποία ευτυχώς αγαπάμε με όλα τα θετικά και όλα τα αρνητικά της. Δεν έχουμε πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση για το τι θα κάνουμε. Θα φτάσουμε σύντομα σε μια απόφαση. Όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, δείχνει ότι το σύστημα νοσεί, και μπήκε σε τέτοια φάση της ασθένειας, που το βάζει το προθάλαμο της ευθανασίας. Όταν μιλάω για ευθανασία, μιλάω για επιτάχυνση της διαδικασίας. Κακώς σκέφτονται ότι μπορούν να μας φοβίσουν, Κάθε μέρα, σε όλα τα επίπεδα, γινόμαστε πιο ισχυροί. Είμαστε η μοναδική καθαρή ομάδα. Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Σεβαστήκαμε την Ελληνική νομοθεσία και καλύψαμε όλα όσα έγιναν από τους προηγούμενους προέδρους" .

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί:

"Για μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δίνει όσους πόντους και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Βέβαια, αν κερδίσεις τον Ολυμπιακό είναι σα να παίρνεις έξι βαθμούς, γι' αυτό και θα πάω στην Νέα Μεσημβρία για να μιλήσω στους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK