Σαββίδης: "Η Ρωσία είναι άρρωστη με τον ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε δηλώσεις από τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Κουμπάν, λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ.

Σαββίδης: "Η Ρωσία είναι άρρωστη με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League κι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης μίλησε στον OTE TV και αναφέρθηκε στους 1.500 φιλάθλους που θα βρίσκονται στο γήπεδο και είναι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του, ενώ τόνισε πως ο "Δικέφαλος" θέλει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Σε κάθε περίπτωση θέλουμε την πρόκριση στους "32" και ήρθα σήμερα για να είμαι μαζί με τα παιδιά και τους φιλάθλους. Έχουν έρθει περισσότεροι από 1500 φίλαθλο από τη Ρωσία. Οι Έλληνες στη Ρωσία δείχνουν πόσο αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίσουμε".

Για το ότι ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο: "Είμαι ευτυχισμένος ότι οι ιδέες υλοποιούνται. Αυτό δείχνει ότι όλοι εμείς οι Ελληνες των Σοβιετικών περιοχών αγαπάμε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Για μας ήταν σημαντικό αυτό και τα έφερε έτσι η τύχη ώστε από την κλήρωση σκεφτήκαμε τι θα ετοιμάσουμε. Μπορέσαμε να πάρουμε μόνο 1.500 εισιτήρια, η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη. Οσοι θα είναι εδώ, άλλοι τόσοι είναι παραπονεμένοι που δεν θα είναι.

Είμαι χαρούμενος που και η Ρωσία είναι άρρωστη με τον ΠΑΟΚ. Βασικός μας στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται παντού, σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό για μας να νιώθουμε ότι οι ενέργειες μας φέρνουν αποτέλεσα. Σε κάθε περίπτωση ο παγκόσμιος ποντιακός ελληνισμός θα είναι με τον ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK