Σαββίδης: Μίλησε για στεναχώρια, βλέπει πρόκριση

Τι έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ στο περιθώριο της τιμητικής βράβευσής του στο 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων "Παναγία Σουμελά"

Σαββίδης: Μίλησε για στεναχώρια, βλέπει πρόκριση

Η καρδιά του Ποντιακού Ελληνισμού χτυπά αυτές τις μέρες στην "Παναγία Σουμελά", καθώς, κυρίως νεαρής ηλικίας, Πόντιοι απ' όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων.

Μαζί τους σήμερα και ο Ιβάν Σαββίδης που βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Ποντιακό Ελληνισμό και τη συμπαράσταση στο προσκύνημα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ απηύθυνε χαιρετισμό στους νεαρούς Πόντιους από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ και τους ζήτησε να είναι ενωμένοι και αγαπημένοι για να τα καταφέρουν καλύτερα από τις παλιότερες γενιές και να βοηθήσουν την Ελλάδα.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ λέγοντας: "Στεναχωρήσαμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ με την ήττα στην Κροατία. Την άλλη εβδομάδα θα κερδίσουμε και θα προκριθούμε και ελπίζω από 'δω και πέρα να τους δίνουμε μόνο χαρές".  

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ