Σαββίδης: "Αργά ή γρήγορα θα δουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναικό, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο και τους παίκτες της ομάδας.

Σαββίδης: "Αργά ή γρήγορα θα δουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

O ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Τούμπας, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού. Όπως είναι λογικό, η επιτυχία του "Δικεφάλου" έκανε χαρούμενο τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος, μετά τη λήξη του αγώνα, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στους φιλάθλους.

Παράλληλα, τόνισε πως το αποτέλεσμα τον κάνει ευτυχισμένο, γιατί, την περυσινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός είχε πληγώσει αρκετές φορές τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ:

"Eίμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς. Υπήρχε η αίσθηση ότι όλοι εμείς μαζί με τους φιλάθλους και μαζί με την ομάδα, γίναμε ένα ενιαίο σύνολο. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό... Ο ΠΑΟΚ δείχνει το σωστό του πρόσωπο. Γι' αυτό ακριβώς λέω πως στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα δουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους. Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί πέρυσι μας πλήγωσε αυτή η ομάδα (σ.σ. ο Παναθηναικός)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τζαβέλλας: "Καθαρό και δίκαιο αποτέλεσμα"

Τούντορ: "Δεν ήταν εύκολο ματς αλλά είμαι ικανοποιημένος"

Δείτε όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK