Σαββίδης: "Προτείνω ανεπίσημο δείπνο με τους τέσσερις ιδιοκτήτες"

O μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη μη πραγματοποίηση της συνάντησης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, προτείνοντας να υπάρξει ανεπίσημο δείπνο μεταξύ των 4 κι ενός κυβερνητικού στελέχους.

Σαββίδης: "Προτείνω ανεπίσημο δείπνο με τους τέσσερις ιδιοκτήτες"
Σαββίδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ των Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή δεν πραγματοποιήθηκε τελικά. Παρόλα αυτά, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσής του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, πρότεινε να υπάρξει ανεπίσημο δείπνο μεταξύ των τεσσάρων ιδιοκτητών (συν τον Γιάννη Αλαφούζο) κι ενός κυβερνητικού στελέχους.

Η δήλωση του κ. Σαββίδη:

"Είμαι πολύ στενοχωρημένος που, παρότι προσγειώθηκα στην Αθήνα, αναβάλλοντας όλες μου τις υποθέσεις, για να προβώ σε ακόμη μια ενέργεια για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδεχόμενος την πρόταση ενός κρατικού οργάνου, δεν κατέστη δυνατό να καθίσουμε σε ένα τραπέζι για την εξεύρεση λύσεων. Δυστυχώς όμως το Κράτος έδειξε την αδυναμία του. Μήπως δεν ήταν εγκαίρως γνωστοί οι περιορισμοί για κάποιον προσκεκλημένο; Μα και αυτό είναι στην αρμοδιότητα του Κράτους να λυθεί, ποιοί δηλαδή έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε τέτοιες συναντήσεις, πριν προσκαλέσει εμένα (μάλλον τους "φιλοξενούμενους" τους ενημερώνουν τελευταίους).

Υποθέτω ότι παρόλα αυτά δεν σταματάει η διαδικασία εξεύρεσης λύσης για το ποδόσφαιρο και προφανώς έφτασε ο καιρός, αυτή την πρωτοβουλία να την αναλάβει προσωπικά ο Πρωθυπουργός. Εξακολουθούμε να είμαστε όμηροι της διαφθοράς και των ανήθικων παιχνιδιών. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα και είμαι έτοιμος να επαναπροσδιορίσω το πρόγραμμά μου εκ νέου, ξεπερνώντας τον προσωπικό μου εγωισμό και την απογοήτευση. Προτείνω να κάνουν όλοι το ίδιο και να διοργανώσουμε ένα ανεπίσημο δείπνο, οι τέσσερις ιδιοκτήτες κι ένας εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Μόνο μ´ αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουμε την ελπίδα πολλών εκατομμυρίων φιλάθλων, ότι κάποτε αυτό το βρώμικο και διεφθαρμένο σύστημα μπορεί να καθαριστεί. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση, δεσμεύομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα την υποστηρίξει"

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK