Σαββίδης: "Τίτλο με αξιοπρέπεια"

Με αφορμή τα 91α γενέθλια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ πριν από λίγες ημέρες, ο Ιβάν Σαββίδης τοποθετήθηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ3, με τα όσα είπε να αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Δικεφάλου του βορρά, τον οποίο ο μεγαλόμέτοχός του θέλει να δει να κατακτά τίτλους με αξιοπρεπή τρόπο.

Σαββίδης: "Τίτλο με αξιοπρέπεια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι χαρακτηριστικό πως η λέξη "αξιοπρέπεια" τονίστηκε αρκετές φορές από τον Ιβάν Σαββίδη, που ανέφερε:

"Κάθε χρόνο και ειδικά τώρα, τα 91α γενέθλιά τονίζουν τη σοφία και την ωριμότητα του συλλόγου. Όταν γιορτάζαμε τα 90α γενέθλια αναρωτήθηκα πόσους τίτλους μπορούμε να κερδίσουμε μέχρι τα 100α γενέθλια έτσι ώστε να τα υποδεχθούμε με αξιοπρέπεια. Εύχομαι λοιπόν σε όσους δεν είναι αδιάφοροι για τα 91 αυτά χρόνια, κάθε χρόνο από εδώ και πέρα να συνοδεύεται με ένα τίτλο. Να ευχηθώ αυτά τα χρόνια μέχρι τα 100 να είναι τα πιο λαμπρά για τον ΠΑΟΚ.

Εύχομαι σε αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ να αναγνωριστεί ως μία μεγάλη και αξιοπρεπής ομάδα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το ίδιο θα κάνουν και οι φίλαθλοι και οι παίκτες και όλοι οι υπάλληλοι. Πιστεύω ότι και τις επόμενες ημέρες και με τα επόμενα ματς, πάντα με αξιοπρέπεια θα πάρουμε έναν τίτλο. Στόχος μας είναι να φέρνουμε τίτλους και να πετυχαίνουμε ιστορικά γεγονότα.

Αν δούμε τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ αυτά τα 91 χρόνια, αξίζει να πάρει τίτλους. Πριν μερικές μέρες είπα και στους παίκτες μας ότι τι θα μπορούσα να πω ότι νιώθω, ακόμη και τώρα θα έλεγα με μία λέξη… Υπερήφανος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK