Σαββίδης: "Χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο Κούγιας"

Ο Ιβάν Σαββίδης τοποθετήθηκε για όλα όσα έγιναν τόσο κατά την διάρκεια όσο και με τη λήξη της αναμέτρησης, ρίχνοντας "καρφιά" εναντίον του Αλέξη Κούγια.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Λάρισα μεταξύ Αλέξη Κούγια και Ελ Καντουρί, με τον πρώτο να φτύνει τον δεύτερο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης τοποθετήθηκε.

Χαρακτηριστικά, σημείωσε: "Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν. Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK