Σε προχωρημένο στάδιο για Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ

Οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγεβο για τον Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή.

Σε προχωρημένο στάδιο για Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες ώρες, ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, ο οποίος την Τρίτη (11/8) συναντήθηκε με τον Φρανκ Άρνεσεν, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γκόικο Τσίμιροτ, επιβεβαιώνει ότι οι επαφές με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πως μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Βέβαια, δεν αποκαλύπτει εάν ο παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στον "δικέφαλο", όμως τονίζει πως εφόσον οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, η υπόθεση "τρέχει" και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να κλείσει οριστικά η μεταγραφή.

Εξάλλου, εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, απομένει μόνο η έλευση του 22χρονου διεθνούς Βόσνιου μέσου στη Θεσσαλονίκη για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, μία ακόμη παράμετρος που αξίζει να σημειωθεί είναι πως εφόσον τελικά ο παίκτης ντυθεί στα ασπρόμαυρα, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Μπρόντμπι για τα play offs του Europa League, διότι αγωνίστηκε σε δύο προκριματικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τη Σαράγεβο στο πλαίσιο της φετινής σεζόν.

Επομένως, εφόσον προκριθεί ο "δικέφαλος", θα μπορεί να παίξει με τη φανέλα του στην Ευρώπη από τη φάση των ομίλων (σ.σ. όπως και οι Ζάιρο-Σάμπο).

Δείτε τον Τσίμιροτ σε δράση

News 24/7

24MEDIA NETWORK