Σε συνεχόμενα ματς... δεν μπορεί

Στα παιχνίδια που δεν έχει κερδίσει φέτος ο ΠΑΟΚ, δεν είχε την πολυτέλεια να πάρει πολλές ανάσες αφού λίγες μέρες πριν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε συνεχόμενα ματς... δεν μπορεί

O ΠΑΟΚ την Κυριακή απέναντι στη Βέροια εντυπωσίασε, την Τετάρτη ωστόσο "ήρθε" η γκέλα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και φάνηκε για ακόμη μια φορά πως όταν ο "Δικέφαλος" έχει συνεχόμενα ματς... δεν μπορεί. Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο αγώνα της σεζόν 2014-15, αυτόν απέναντι στην Ζίμπρου, στα παιχνίδια στα οποία οι "ασπρόμαυροι" δεν κέρδισαν φέτος δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολλές ανάσες με την έννοια πως λίγες μέρες πριν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εχουμε και λέμε... Ο ΠΑΟΚ στις 24/8 ήρθε ισόπαλος (1-1) με την Καλλονή, σε έναν αγώνα που έγινε τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με την Ζίμπρου (21/8). Στις 25/9 ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε (1-0) από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τρεις μέρες μετά την νίκη του κόντρα στον Παναιτωλικό (22/8). Στις 2/10 ο ΠΑΟΚ έχασε (2-0) από την Γκινγκάμπ ενώ τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε κερδίσει τον ΟΦΗ (28/9).

Η ήττα (0-1) από την Φιορεντίνα στις 23/10 "ήρθε" τέσσερις μέρες μετά την νίκη (2-1) απέναντι στον Ατρόμητο (19/10) ενώ την Τετάρτη (29/10) ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει (1-1) τον ΠΑΣ, σε ένα παιχνίδι που έγινε τρεις μέρες μετά τον αγώνα με την Βέροια (26/10).

Ο "Δικέφαλος", λοιπόν, πολλές φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί τα "κολλητά" παιχνίδια (στην Σούπερ Λιγκ βέβαια τα καταφέρνει, ωστόσο υπήρχαν ματς όπως για παράδειγμα αυτά με την Νίκη Βόλου και τον Ατρόμητο που είχε την ευκαιρία να πάρει ανάσες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος) και αυτό αν μη τι άλλο οφείλεται στο ότι αντικειμενικά δεν έχει "γεμάτο" ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK