Αναστασιάδης στους δημοσιογράφους: "Θα κάνετε κομμάτια τα Ελληνόπουλα" (VIDEO)

Δείτε σε VIDEO τη συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ. "Σκασμένος" παρά τη νίκη, ο τεχνικός του "δικεφάλου".

Αναστασιάδης στους δημοσιογράφους: "Θα κάνετε κομμάτια τα Ελληνόπουλα" (VIDEO)

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε ο Έλληνας τεχνικός για το γεγονός πως οι παίκτες του δεν τελείωσαν το παιχνίδι νωρίτερα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν να ισοφαριστούν στο τέλος από την ομάδα του Αγρινίου.

Δείτε ποιούς παίκτες χαρακτήρισε ως "νέες μεταγραφές" στην ομάδα.

Δείτε το VIDEO:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Φοβόμουν το παιχνίδι λόγω κούρασης κι αυτό έγινε. Είχαμε κάποιους παίκτες σε άσχημη μέρα, αλλά ήμασταν πειθαρχημένοι και είχαμε πολύ καλές αλληλοκαλύψεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το επιθετικό κομμάτι, κάναμε λάθος κινήσεις και λάθος επιλογές.

Παραλίγο να το πληρώσουμε αυτό στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ολα αυτά τα παιδιά τα κάλυψαν με την ψυχή και τη θέληση, αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα που πήρα απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη και σε μία έδρα δύσκολη.

Αυτό είναι ομάδα, αυτό θέλουμε να κάνουμε και γι' αυτό δουλεύουμε από την προετοιμασία. Κι αυτό φαίνεται.

Ο Κατσικάς τα δείγματά του τα έδειξε και στα φιλικά παιχνίδια. Να πω κάτι για να τελειώνουμε. Αυτά τα παιδιά θέλουν εμπιστοσύνη, δεν υπήρχε εμπιστοσύνη και ούτε ακόμη υπάρχει, με την πρώτη ευκαιρία θα τους κάνετε κομμάτια πρώτα εσείς. Αυτό συμβαίνει με τα Ελληνόπουλα. Εμείς προσπαθούμε να απονείμουμε δικαιοσύνη, ο Τζανδάρης είναι μεταγραφή, ο Κατσικάς είναι μεταγραφή και υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεταγραφές. Δεν θέλω να μιλάω εγώ, θέλω να μιλούν τα παιδιά Είμαστε σε δύσκολη περίοδο, δεν ξεκίνησα τον Τζιόλη, αλλά φάνηκε ότι δεν έκανα λάθος. Ηταν αργός στις κινήσεις του, αλλά όταν μπήκε μέσα βοήθησε. Αυτά τα καλύπτουμε όλοι μαζί".

Δεν μου λέει τίποτα το σερί. Εγώ δουλεύω, η προσπάθεια γίνεται για να είμαστε καλά τον Μάιο, αυτό κάνω σε όλες τις ομάδες που δουλεύω. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται σαν να είναι το τελευταίο. Αν συνεχίσουμε πάνω σε αυτή την φιλοσοφία, θα είναι ευχαριστημένοι όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη ομάδα. Δεν υπάρχει μυστικό, μόνο δουλειά και κατεβασμένα κεφάλια

Την Πέμπτη θα δείτε μία άλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει 27 παίκτες, εσείς νομίζετε ότι έχει 11. Εγώ απορώ. Δεν είναι 11, τα παιδιά είναι πολλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK