Σκόνδρας: "Υπάρχει ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ"

Ο Γιάννης Σκόνδρας αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει φέτος στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα του "Δικεφάλου" αλλά και στον ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών

Σκόνδρας: "Υπάρχει ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ"

Συγκεκριμένα είπε στο PAOK TV:

Για το Κύπελλο και την νίκη με τον Πανθρακικό: "Είμαστε το φαβορί σε αυτόν τον όμιλο. Οταν λέγεσαι ΠΑΟΚ έχεις τις δυνατότητες και πρέπει να φτάσεις ως το τέλος στο Κύπελλο. Να πας στον τελικό και να διεκδικήσεις τον τίτλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Χθες ήμασταν σοβαροί και πρέπει να κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά".

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και το πόσο δύσκολο είναι η ομάδα να "κρατήσει" την ομοιογένειά της: "Είναι δύσκολο αυτό. Ολα τα παιδιά όμως δουλεύουν στις προπονήσεις για να δείξουν στον προπονητή πως αξίζουν. Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς δούλεψε πολύ στην τακτική και όλοι οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ατομικά και ομαδικά".

Για το πόσο δύσκολο είναι η αλλαγή του ρόλου που έχει (από βασικός πλέον ρολίστας): "Είναι δύσκολο. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Είναι δύσκολο το να μην παίζεις. Και όταν παίξεις, μπορεί να μην είσαι αυτός που πρέπει γιατί δεν έχεις ματς στα πόδια. Δουλεύω καθημερινά, δουλεύω τις ατέλειες μου για να δείξω στον προπονητή πως μπορώ να πάρω κάποια ευκαιρία".

Για τη σχέση του με τον Τούντορ: "Είναι εξαιρετικός προπονητής, του αρέσει η δουλειά. Κανείς δεν μου έδωσε φανέλα βασικού. Αυτή την κερδίζεις μόνος σου. Υπάρχουν πολλά παιδιά στην ενδεκάδα και είναι καλοί παίκτες. Υπάρχει ανταγωνισμός. Ολοι οι παίκτες θα πάρουν την ευκαιρία τους. Υπάρχουν καλοί παίκτες και είναι δύσκολο να έχεις φανέλα βασικού. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, όπως και το ρόστερ. Ολες τις ευκαιρίες οι παίκτες πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό. Ολοι οι παίκτες γίνονται καλύτεροι. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ανταγωνισμός, όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι και αυτό κάνει καλό στην ομάδα".

Για τη φετινή ομάδα και τις διαφορές με πέρυσι: "Τις ατέλειες θα τις κρίνει ο προπονητής. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε ένα πλάνο παιχνιδιού. Το σύστημα βοηθά πολύ γιατί είμαστε γρήγοροι μπροστά. Γενικά σαν ομάδα είμαστε δυνατοί. Με την πάροδο του χρόνου θα πάμε καλύτερα. Δουλεύουμε σε ένα πλάνο παιχνιδιού και όλοι οι παίκτες πάνω-κάτω ξέρουν τι τους ζητά ο προπονητής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK