Σκόραρε δύο γκολ ο Μπερμπάτοφ

Ο Βούλγαρος φορ ανεβαίνει διαρκώς κάτι που αποδείχθηκε και στο σημερινό (10/10) φιλικό μεταξύ της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ και της Κ20.

Σκόραρε δύο γκολ ο Μπερμπάτοφ
INTIME SPORTS

Αντί προπόνησης ο Ι γκορ Τούντορ προτίμησε σήμερα (10/10) να δει τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα, εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Ο Κροάτης προπονητής είχε την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτό το διάστημα στη διάθεσή του, στο φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ20. Οι μεγάλοι κέρδισαν τους μικρούς με 3-1 με δύο γκολ του Μπερμπάτοφ κι ένα του Μαλεζά, ενώ ο Δεληγιαννίδης σκόραρε για την Κ20.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κάκκο και η πρώτη ομάδα ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Ζάιρο και το σκορ με πέναλτι του Μπερμπάτοφ έπειτα από ανατροπή του Βίτορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρέφερι έδειξε και πάλι την άσπρη βούλα κι ο Μπερμπάτοφ έγραψε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαλεζάς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ροντρίγκες.

Ο Μαλεζάς ξεκίνησε με την Κ20 και άλλαξε στο ημίχρονο με τον Κόστα, ενώ ο Δεληγιαννίδης στην επανάληψη αντικατέστησε τον Λέοβατς, ο οποίος για προληπτικούς λόγους επειδή προέρχεται από τραυματισμό, αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μέρος. Ο Αντόνις έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση, ενώ οι Γλύκος, Τσίμιροτ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα κι ο Σκόνδρας απουσίαζε ξανά λόγω ίωσης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ήταν Μελισσάς, Ρικάρντο Κόστα (Μαλεζάς), Τζαβέλλας, Βίτορ, Αντόνις, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Λέοβατς (Δεληγιαννίδης), Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Κοροβέσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK