Στα 5.550 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Ξεπέρασαν τα 5.500 τα διαρκείας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ μετά την πρώτη περίοδο διάθεσης που αφορούσε τους περυσινούς κατόχους.

Στα 5.550 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πορεία των εισιτηρίων διαρκείας, αφού περισσότεροι από 5.500 παλαιοί κάτοχοι έσπευσαν να ανανεώσουν τις κάρτες τους.

Όπως ενημέρωσαν οι "ασπρόμαυροι", τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουληθεί μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώθηκε η προθεσμία της περιόδου για τις ανανεώσεις των περσινών κατόχων, έφτασαν τα 5.550. Η διάθεση βέβαια συνεχίζεται κανονικά και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και μετά τις διαδοχικές προκρίσεις στο Europa League.

" Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ που αφορούσε τις ανανεώσεις των κατόχων διαρκείας της περασμένης αγωνιστικής σεζόν σε ειδική προνομιακή τιμή.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας 2015-16 θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα 10.08 με τις θέσεις που δεν ανανεώθηκαν να ελευθερώνονται και να γίνονται διαθέσιμες προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η καινοτομία των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους είναι πως ο ΠΑΟΚ ενισχύει την οικογενειακή κερκίδα. Ενός ειδικά διαμορφωμένου, ασφαλούς χώρου ειδικά για τους γονείς που θέλουν να περάσουν τη… μαγεία του γηπέδου στα παιδιά τους. Μέσα από την οικογενειακή κερκίδα ο ΠΑΟΚ πρωτίστως στοχεύει στη μετάδοση αξιών όπως η παράδοση, το πάθος, η αυθεντικότητα, η αξιοκρατία, η ευαισθησία και η ενότητα και δευτερευόντως στην «εκπαίδευση» της νέας γενιάς φιλάθλων.

Στη δημιουργία ενός ενεργού Fan Club που θα έρχεται στο γήπεδο να διασκεδάσει, να συμμετάσχει σε πληθώρα εκδηλώσεων και να δημιουργήσει τον πυρήνα του αύριο κάνοντας πράξη το μόττο #oneteam #onefamily. Πλέον ένας ή δύο κηδεμόνες μπορούν να αγοράσουν οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 7α με τα 1-3 παιδιά τους να βλέπουν τους όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ εντελώς δωρεάν.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2015-16 σε όσους αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσουν και παιδικό εισιτήριο σε οποιαδήποτε θύρα του γηπέδου με έκπτωση 50%. Αντίστοιχη είναι και η έκπτωση για τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ενώ η καινούρια κατηγορία εισιτηρίων είναι τα εταιρικά", ανέφερε το δελτίο Τύπου.

Η νέα ομάδα του Παπαγιαννόπουλου

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος επέστρεψε στη Σουηδία μετά το σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Όστερσουντ Μπρομαποϊκάρνα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Ο 24χρονος στόπερ που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο ανακοινώθηκε από την σουηδική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK