Στα υπ' όψιν ο Αντράζ Σπόραρ

Στα υπ' όψιν του Άρνεσεν τέθηκε η περίπτωση του επιθετικού της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Διαβάστε το προφίλ του.

Στα υπ' όψιν ο Αντράζ Σπόραρ
Σποράρ-Ολίμπια-ΠΑΟΚ-μεταγραφή

Ο Φρανκ Άρνεσεν ψάχνει έναν επιθετικό περιοχής που θα κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στον Δανό αθλητικό διευθυντή προτείνονται και παίκτες που δεν διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και θα μπορούσαν, απλώς να αποκτηθούν ως επένδυση για το μέλλον.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο 21χρονος Σλοβένος φορ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος τέθηκε υπ' όψιν του Άρνεσεν από τους ατζέντηδες που είχαν προτείνει και τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Έως τώρα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική συζήτηση επί του θέματος. Απλώς παρουσιάστηκαν στον ΠΑΟΚ τα οικονομικά δεδομένα αυτής της περίπτωσης, για να υπάρχει μία εικόνα. Στον Δικέφαλο "πάγωσαν" οποιαδήποτε επαφή γιατί προέχει ο αγώνας με την Μπρόντμπι και η κουβέντα αναμένεται να συνεχιστεί Παρασκευή ή Σάββατο. Εφόσον, φυσικά, ο Άρνεσεν θεωρήσει ότι αξίζει να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το προφίλ του

Ο Αντράζ Σπόραρ είναι 21 ετών και πρόκειται για διεθνή με όλες τις μικρότερες εθνικές της Σλοβακίας.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, ενώ την περίοδο 2011-2012 έπαιξε για λογαριασμό της Ίντερμπλοκ, με την οποία έγραψε 21 παρουσίες και 10 γκολ.

Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Ολίμπια, με την φανέλα της οποίας μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 58 συμμετοχές και 22 τέρματα.

Άρνεσεν: "Δεν μας απασχολεί ο Όστιν"'

Για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ μίλησε στην δανέζικη "ekstra bladeτ" ο Φρανκ Άρνεσεν. Με αφορμή την αναφορά του ονόματος του Τζαμαϊκανού. Ρούντολφ Όστιν ως στόχου του ΠΑΟΚ, την ώρα που ενδιαφέρει και τη Μπρόντμπι, ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου δήλωσε: "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μας έχει προταθεί ο Ρούντολφ Όστιν, αλλά δεν είναι μία περίπτωση που μας απασχολεί. Έχουμε καλυφθεί πλήρως στη θέση του αμυντικού μέσου. Αν μας λείπει κάτι αυτό είναι ένας παίκτης στην κορυφή της επίθεσης".Και συνέχισε λέγοντας: "Κάθε μέρα δέχομαι 25 προτάσεις παικτών. Όταν συλλέγω όλες τις πληροφορίες, απευθύνομαι στους σκάουτερ που διαθέτουμε για να δούε αναλυτικά κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK