Στέφενς: "Καταλαβαίνω γιατί οι παίκτες μου ήταν φοβισμένοι"

Με τον διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τα είχε ο Χουμπ Στέφενς.

Στέφενς: "Καταλαβαίνω γιατί οι παίκτες μου ήταν φοβισμένοι"

"Δεν θέλω να πω πολλά, μπορώ να καταλάβω γιατί οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και γιατί ήταν φοβισμένοι. Αυτό θέλω να πω" είπε αρχικά και συνέχισε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο: "Δεν ανησυχώ και μπορώ να καταλάβω. Αυτή είναι η απάντηση. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός με εμάς. Αξιζε τη νίκη, αλλά μπορώ να καταλάβω πως ένιωθαν οι παίκτες μου. Μπορώ να καταλάβω πόσο απογοητευμένος μπορεί να είσαι όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου και έρχονται τέτοιες αποφάσεις. Δεν είναι εύκολο ο ποδοσφαιριστής να μην επηρεαστεί, θέλει να κερδίσει".

Για τις ευθύνες του: "Φυσικά είμαστε υπεύθυνοι. Και δεν είμαι χαρούμενος όταν δεν παίζουμε καλά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κανένα μεγάλο παιχνίδι: "Αν εξαιρέσουμε τον Ατρόμητο που ήμασταν καλύτεροι και φέραμε ισοπαλία, σήμερα ήταν ο Παναθηναϊκός καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα αλλά δεν το είδαμε σήμερα".

Για τον Ινσαουράλδε: "Δεν ξέρω, πρέπει να περιμένουμε. Πριν έρθει σε εμάς είχε μόλις δέκα ημέρες προπονήσεις".

Γιατί αποκτήθηκε για 100 ημέρες αφού δεν ήταν 100% έτοιμος: "Είναι πρόβλημα αυτό, αλλά ήταν ο μόνος ελεύθερος".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σέντερ μπακ: "Οχι έχουμε τον Βίτορ, έχουμε τον Τζαβέλλα που έπαιζε πριν ως αριστερός μπακ τώρα παίζει καλά ως κεντρικός αμυντικός, εκτός αν βλέπω κάτι λάθος. Δεν είναι ίδια όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να συμφωνείται ότι ο Τζαβέλλας παίζει καλύτερα ως σέντερ μπακ παρά ως αριστερός μπακ. Εχουμε και τον Χουάν (σ.σ. Ινσαουράλδε), παίζει εκεί και ο Κατσουράνης. Προσπαθώ να εξηγήσω ότι έχουμε κεντρικούς αμυντικούς".

Για το αν κάτι πρέπει να αλλάξει: "Πάντα πρέπει να αλλάζεις όταν χάνεις. Δεν αλλάξαμε πολλά στο σημερινό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο, αλλά ο Βούκιτς ήταν εκτός και αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή που κάναμε".

Για το αν ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός από τον ΠΑΟΚ: "Ναι ήταν πιο επιθετικός ο Παναθηναϊκός απ' ότι εμείς. Υπήρχε πολύ μεγαλύτερη επιθετικότητα από τον αντίπαλο".

Για τα νεύρα των παικτών: "Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό. Προσπαθώ και στον Τζαβέλλα και σε άλλους να τους μεταφέρω ηρεμία. Αλλά είναι αθλητές, θέλουν να κερδίσουν και μπορώ να καταλάβω τέτοιο οφσάιντ στην αρχή του αγώνα και τέτοιες αποφάσεις τι μπορούν να προκαλέσουν".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός στο τέλος του ματς: "Προσπαθήσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι στα τελευταία λεπτά αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Οταν μείναμε με δεκα παίκτες οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν. Φυσικά μετά είναι δύσκολο να κάνεις κάτι διαφορετικό, ο αντίπαλος έχει την ευχέρεια να κυκλοφορήσει την μπάλα άνετα".

Για το ότι η συγγνώμη του Στοχ έγινε δεκτή, ενώ του Χακόμπο όχι: "Κατ΄αρχήν είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση του Γλύκου. Ο Στοχ ήταν στον πάγκο σήμερα. Ο Χακόμπο είχε αρκετά παραπτώματα συμπεριφοράς και στην προπόνηση όχι μόνο μιά φορά πολλές φορές έκανε λάθη. Σε προσωπικό επιπεδο τον συμπαθώ η συμπεριφορά του, όμως, είναι πολύ δύσκολα διαχειρισιμη. Του Στοχ το λάθος είναι μόνο ένα. Ο Γλύκος παίζει πολύ καλά, τι θα γινόταν αν επαναφέραμε τον Χακόμπο; Αν έπαιζε ο Χακόμπο, ίσως, δεν το ξέρουμε αυτό, να έπεφτε η απόδοση του Γλύκου. Δεν παίρνω μόνος τέτοιες αποφάσεις. Εχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK