Στη Νέα Υόρκη ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης αποδεχόμενος την πρόσκληση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Στη Νέα Υόρκη ο Σαββίδης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επισκεπτόμενος τηΝέα Υόρκηέχει προγραμματίσει συναντήσεις με ηγετικά στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, διπλωματικές αρχές και πολιτικούς της περιφέρειας της Νέας Υόρκης, ενώ θα δώσει το παρών στην Παγκόσμια Διάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο"La Guardia Plaza"τουΚουίνς, με συμμετοχή νέων από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα ο κ. Σαββίδης θα παραβρεθεί και στον 51ο χορό τουΣυλλόγου Ποντίων Νέας Υόρκης "Κομνηνοί", η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο27 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο"Terrace on the Park"στην Αστόρια, εκδήλωση που αποτελεί μέρος του τριήμερου ποντιακού φεστιβάλ (27-29Φεβρουαρίου) και στην οποία αναμένεται να τιμηθεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για τη συνολική προσφορά του.

Το ταξίδι τουΙβάν Σαββίδηστις ΗΠΑ έχει έντονο και το στοιχείο του ΠΑΟΚ, καθώς την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα συναντηθεί με τα μέλη τουΣυνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκηςστην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα γίνει στον δεύτερο όροφο του ιδιόκτητου Ποντιακού σπιτιού «Κομνηνοί» στην Αστόρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK