Στην Ισπανία για τη μεταγραφή ο Λούκας

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια βρίσκεται ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος πήρε άδεια από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ταξιδέψει στη Γαλικία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Δεδομένη η απουσία του από το παιχνίδι κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα.

Στην Ισπανία για τη μεταγραφή ο Λούκας

Ο Λούκας Πέρεθ ζήτησε και πήρε άδεια από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθεί τη Κυριακή στη Γαλικία και να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τη μετακίνησή του από τον "Δικέφαλο".

Ο Λούκας ουσιαστικά θα μεταφέρει δια ζώσης στους ανθρώπους της Λα Κορούνια την αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ στη μέχρι τώρα προσφορά τους, που άγγιζε τα 1.800.000 ευρώ, ευελπιστώντας πως θα τους πείσει να ανέβουν και να φτάσουν στα "θέλω" του ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα 2.500.00 ευρώ.

Ο Ισπανός ανέλαβε εκείνος την διαπραγμάτευση της μεταγραφής του, και η απουσία του από το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία είναι δεδομένη.

Διαβάστε ακόμα:

Τη Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκες

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ