Στην Σετούμπαλ ο Πέλκας

Ακόμη ένας παίκτης του ΠΑΟΚ (μετά τον Λούκας Πέρεθ) πιθανόν να αποχωρήσει ως δανεικός και αυτός είναι ο Δημήτρης Πέλκας.

Στην Σετούμπαλ ο Πέλκας

Ο τελευταίος γύρισε στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο θα μεταβεί στην Πορτογαλία για να συζητήσει με την Σετούμπαλ καθώς θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό. Ολα δείχνουν πως ο παίκτης θα παίξει ως δανεικός στους Πορτογάλους (τεχνικός είναι ο Ντομίνγκος που συζήτησε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ) με ιψιόν αγοράς.

Ο ατζέντης, Πoλ Κουτσολιάκος μεσολάβησε για το όλο το θέμα του Πέλκα, το στρατοπέδου του οποίου διαψεύδει την φημολογία που υπήρξε για το ότι εκφράστηκε ενδιαφέρον από τις Μπράνγκα και Εστορίλ.

Κατά τα άλλα, έγινε για πρώτη φορά την Παρασκευή οικογενειακό διπλό, δουλεύτηκαν θέματα τακτικής που είχε δώσει έμφαση ο Αγγελος Αναστασιάδης αυτές τις μέρες ενώ στο διπλό δεν συμμετείχε ο Γιώργος Κατσικάς γιατί ήταν καταπονημένος από το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών.

Ο νεαρός, Κυριάκος Σαββίδης αποχώρησε με ελαφρές ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο ενώ ο Χακόμπο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK