Στην τελική ευθεία η πώληση Λούκας στη Λα Κορούνια

Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ στην Ντεπορτίβο λα Κορούνια, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί.

Στην τελική ευθεία η πώληση Λούκας στη Λα Κορούνια
Λούκας-ΠΑΟΚ-Λα Κορούνια INTIME SPORTS

Δύο 24ωρα χωρίζουν τον Λούκας Πέρεθ από τη Ντεπορτίβο λα Κορούνια, όπως εξηγούν ΜΜΕ από την Ισπανία για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μαζί με τον ατζέντη του, Ροδρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε, βρίσκονται στην ιβηρική χώρα για την οριστικοποίηση της μετακίνησης, αν και ο τελευταίος δήλωσε στην "TVG" (στην τηλεόραση της Γαλικίας) ότι "δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια, αλλά είμαστε πολύ κοντά".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα " Crtvg.es", υπήρξαν εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών και η Ντεπόρ τα βρήκε με τον "δικέφαλο του βορρά" και τον παίκτη, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει δύο ημέρες.

Η 48ωρη αναμονή αφορά στο δικαίωμα πρώτης άρνησης που έχει η ουκρανική Καρπάτι, η οποία διατηρεί το 15% των δικαιωμάτων του 26χρονου επιθετικού (σ.σ. όταν είχε γίνει η μεταγραφή του Λούκας από την Καρπάτι στον ΠΑΟΚ, οι πληροφορίες μιλούσαν για ποσοστό 30%).

Ως εκ τούτου, η πώληση του Λούκας είναι θέμα χρόνου και λογικά θα ολοκληρωθεί πριν από τον επαναληπτικό με την Σπάρτακ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Διαβάστε ακόμη

Διπλή προπόνηση ο ΠΑΟΚ, ατομικό ξανά ο Κίτσιου

Ευχαρίστησε την Έλτσε και πάει Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκες

Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Κάτσε

Το "έριξαν έξω" Λούκας-Περέιρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK