Στην τελική ευθεία η πώληση Λούκας στη Λα Κορούνια

Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ στην Ντεπορτίβο λα Κορούνια, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί.

Δύο 24ωρα χωρίζουν τον Λούκας Πέρεθ από τη Ντεπορτίβο λα Κορούνια, όπως εξηγούν ΜΜΕ από την Ισπανία για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μαζί με τον ατζέντη του, Ροδρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε, βρίσκονται στην ιβηρική χώρα για την οριστικοποίηση της μετακίνησης, αν και ο τελευταίος δήλωσε στην "TVG" (στην τηλεόραση της Γαλικίας) ότι "δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια, αλλά είμαστε πολύ κοντά".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα "Crtvg.es", υπήρξαν εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών και η Ντεπόρ τα βρήκε με τον "δικέφαλο του βορρά" και τον παίκτη, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει δύο ημέρες.

Η 48ωρη αναμονή αφορά στο δικαίωμα πρώτης άρνησης που έχει η ουκρανική Καρπάτι, η οποία διατηρεί το 15% των δικαιωμάτων του 26χρονου επιθετικού (σ.σ. όταν είχε γίνει η μεταγραφή του Λούκας από την Καρπάτι στον ΠΑΟΚ, οι πληροφορίες μιλούσαν για ποσοστό 30%).

Ως εκ τούτου, η πώληση του Λούκας είναι θέμα χρόνου και λογικά θα ολοκληρωθεί πριν από τον επαναληπτικό με την Σπάρτακ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Διαβάστε ακόμη

Διπλή προπόνηση ο ΠΑΟΚ, ατομικό ξανά ο Κίτσιου

Ευχαρίστησε την Έλτσε και πάει Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκες

Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Κάτσε

Το "έριξαν έξω" Λούκας-Περέιρα