Στην τελική ευθεία οι μεταγραφές

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη φέρνει εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Εκτός του χαφ έχουν προκριθεί και συγκεκριμένες περιπτώσεις στόπερ και εξτρέμ.

Στην τελική ευθεία οι μεταγραφές

Τα μεταγραφικά ζητήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε οι παίκτες που θα αποκτηθούν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να τεθούν το συντομότερο δυνατό στην διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη...

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα δώσει το τελικό ok για τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προκριθεί από τους επιτελείς του Δικεφάλου και τον Αγγελο Αναστασιάδη, προκειμένου να γίνουν κάτοικοι Τούμπας.

Προτεραιότητα, όπως έχει αναφερθεί, μπορεί να αποτελεί ο χαφ, ο οποίος δεν αποκλείεται ακόμη και το Σάββατο (27/12) να έρθει στη Θεσσαλονίκη, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προχώρησαν και οι υποθέσεις ποδοσφαιριστών που παίζουν σε άλλες θέσεις.

Έτσι, όπως φαίνεται, έχουν ξεχωρίσει και συγκεκριμένες περιπτώσεις στόπερ και εξτρέμ, με τους οποίους αναμένεται να κορυφωθούν σύντομα οι διαπραγματεύσεις.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ "ανέβασε" VIDEO με φετινές ευρωπαϊκές στιγμές του ΠΑΟΚ, ο οποίος θυμίζουμε πως αποχαιρέτησε το Europa League μετά την εντός έδρας ήττα από την Γκινγκάμπ. Δείτε το...

News 24/7

24MEDIA NETWORK