Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ

Ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγεβο Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς και μέχρι την Δευτέρα (17/8) αναμένεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

epa04363083 Sarajevo player Gojko Cimirot (R) fights for the ball with  player Borussia Moenchengladbach Caetano De Araujo Rafael (L) during their UEFA Europa League playoff first leg soccer match, between Sarajevo and Borussia Moenchengladbach, in Sarajevo, Bosnia, 21 August 2014.  EPA/FEHIM DEMIR
Τσίμιροτ-Σαράγεβο-μεταγραφή-ΠΑΟΚ EPA

Βάσει των όσων προκύπτουν από τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγεβο Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο "Μακεδονία Παλλάς", προκειμένου να τελειώσει το θέμα της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ .

Από τον Ιμπράκοβιτς λέγεται ακόμη πως μέχρι την Δευτέρα (17/8) θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη στο "δικέφαλο", θέμα για το οποίο το προηγούμενο διάστημα στην ΠΑΕ κρατούσαν χαμηλούς τόνους.

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ

Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνεται πως ο Τσίμιροτ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και τονίζουν πως αν όλα πάνε καλά και επιτευχθεί η συμφωνία, ο παίκτης την Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όπως και ο Τέρι Άντονις.

Διαβάστε ακόμη:

"Πάτησε" Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ ο Άντονις

Επιτέλους νίκη για Μπρόντμπι

News 24/7

24MEDIA NETWORK