Στηρίζει Ίβιτς ο Σαββίδης

Την εμπιστοσύνη του στον Βλάνταν Ιβιτς αλλά και στον Λούμπος Μίχελ εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης κατά την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Στηρίζει Ίβιτς ο Σαββίδης

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εξέφρασε παράλληλα και την ντροπή του για την τροπή που πήρε το ματς και την ήττα από τον Ατρόμητο (με τον τρόπο που ήρθε).

Χαρακτηριστικά ο Σαββίδης τόνισε ότι λόγω της ντροπής του δεν πρόκειται να ξαναπάει στην Τούμπα για να δει δια ζώσης παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Εσπευσε επίσης να διευκρινίσει ότι αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι αποχωρεί από την ομάδα. Περιμένει, πλέον, από τους Ιβιτς και Μίχελ να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα