Στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Βεζυρτζής

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή στο ΔΣ του συλλόγου, στη θέση του αντιπροέδρου και με αρμοδιότητες στην οργάνωση και διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Νίκος Βεζυρτζής δήλωσε: "Είναι τιμή για μένα που είμαι εδώ. Δεν έχω μαγικές ικανότητες. Σε ορισμένα θέματα θα βρω λύσεις. Ηρθα στην ομάδα σε μια αγωνιστική εποχή. Θα δώσω όλες τις γνώσεις μου γι' αυτή την ομάδα που είναι το μοναδικό σωματείο στην Ελλάδα που δεν χρωστάει. Μιλάμε για απίστευτα ποσά, κάποια στιγμή με αυτά τα ποσά θα λέγαμε πως θα κάναμε την Ρεάλ της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα έπρεπε να είναι διαφορετική η κατάσταση στην ομάδα, σύμφωνα με την επένδυση που έχει γίνει. Η ομάδα δεν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες του μεγαλομετόχου και του κόσμου. Δεν είναι θαυματοποιός. Εχω όμψς την εμπειρία, το πάθος και την θέληση να προσφέρω. Στο τέλος της χρονιάς θα δείξει αν ο ρόλος μου θα έχει αποτέλεσμα στο συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα η πρωτιά και φέτος θέλουμε ο ΠΑΟΚ να πάρει τον έναν τίτλο που έμεινε γιατί ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί εδώ. Ο στόχος είναι να πάρουμε την δεύτερη θέση, να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να πάρουμε το Κύπελλο.

Θέλουμε να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποια στιγμή θα στενέψει και η κάνουλα με τα λεφτά... Για τον ρόλο μου, θα πω μετά τις 21 του μήνα. Τώρα θα είναι ο υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα. Θα είμαι επικεφαλής σε αυτό. Βασικοί μου στόχοι είναι να έχουμε μια καλή εμφάνιση στο Ντόρτμουντ και μετά να περάσουμε από την Λιβαδειά".

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για Βεζυρτζή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επισήμως πως στο Δ.Σ. θα είναι ο Νίκος Βεζυρτζής. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή στο ΔΣ της εταιρίας, στη θέση του αντιπροέδρου και με αρμοδιότητες στην οργάνωση και διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος. Ο Νίκος Βεζυρτζής υπήρξε έφορος ποδοσφαίρου στην χρυσή ομάδα της δεκαετίας του 70’. Υπήρξε ο κατά τεκμήριο σπουδαιότερος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, που έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μα κυρίως, είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του μεγάλου Συλλόγου μας, αλλά συνέβαλε δραστικά στην δημιουργία της! Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε σύντομα ο Δικέφαλος να θεωρείται μέλος των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων".

Αγγελίδης: "Η ομάδα έχει αποκτήσει μια βάση"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης απάντησε και σε ερωτήσεις μικρομετόχων προς το τέλος της Γενικής Συνέλευσης. Ένα από αυτά αφορούσε το γιατί η ομάδα αγωνιστικά δεν πάει καλά ενώ έχουν επενδυθεί τόσα εκ. ευρώ. "Δεν υπήρχε φόρμουλα για να συμβεί αυτό. Η ομάδα αποκτά πλέον πλάνο και σχέδιο. Χρειάζεται υπομονή και ευχαριστώ τον κόσμο που την κάνει. Η ομάδα έχει αποκτήσει πλέον μια βάση και με σκληρή δουλειά και χρόνο, θα πετύχει τους στόχους της. Εχουμε έναν αθλητικό διευθυντή, έναν προπονητή και το τιμ του που ξέρουν την δουλειά".

Επίσης απάντησε σε συμπεριφορές στη Θύρα 4 που φέρνουν πρόστιμα στην ομάδα: "Υπάρχει ένα θέμα πάνω σε αυτό αλλά αν συγκρίνουμε με προηγούμενα χρόνια, έχουμε κάνει βήματα μπροστά, έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Κάνουμε πολλά και υπάρχουν ακόμη πολλά να κάνουμε".