Στο "κάδρο" του Αρνεσεν και οι πωλήσεις

Το πλάνο του Δανού αθλητικού διευθυντή για να βάλει άμεσα τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Στο "κάδρο" του Αρνεσεν και οι πωλήσεις
INTIME SPORTS

Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει ξανακληθεί στην καριέρα του να "χτίσει" από το μηδέν, όπως θα πράξει και φέτος στον ΠΑΟΚ αφού έχει αποφασίσει να "ξηλώσει" μεγάλο μέρος του ρόστερ. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής για να φέρει εις πέρας στην αποστολή του θα έχει στα χέρια του το εγγυημένο μπάτζετ των 15 εκ. ευρώ που του δίνει ο Ιβάν Σαββίδης, συν 6 εκ. που θα προέρχονται από τα έσοδα της ομάδας.

Οπου κι αν δούλεψε, πάντως, ο Αρνεσεν είχε στο "κάδρο" του και τις πωλήσεις των ποδοσφαιριστών, μέσω των οποίων έφερνε εξτρά χρήματα στα ταμεία. Κάτι ανάλογο σκοπεύει να κάνει και στον ΠΑΟΚ, με τους παίκτες που έχουν αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και εφόσον, φυσικά, έρθουν γι' αυτούς ικανοποιητικές προτάσεις.

Δηλαδή, ο 59χρονος Δανός υπολογίζει να προσθέσει στο υπάρχουν μπάτζετ ακόμη 7-8 εκ. ευρώ και με σύνολο 28-29 εκ. να δημιουργήσει άμεσα ένα σύνολο που θα κάνει πρωταθλητισμό. Ηδη, άλλωστε, ο Αρνεσεν έχει συζητήσει με τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι παραμένουν σταντ μπάι μέχρι να επέλθει οριστική συμφωνία με τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Τελειώνει άμεσα με προπονητή

Ο Φρανκ Αρνεσεν είδε τον αγώνα με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια αναχώρησε από την Ελλάδα για να επιστρέψει ξανά για μόνιμη εγκατάσταση στις 16 Ιουνίου. Ενδιάμεσα, ωστόσο, θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για 1-2 μέρες, διάστημα κατά το οποίο θα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τις προχωρημένες επαφές του με τον προπονητή, ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK