Στο "κάδρο" του ΠΑΟΚ ο Άντονις

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραδέχονται πλέον ότι ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός χαφ Τέρι Αντονις ενδιαφέρει και πως η περίπτωσή του εξετάζεται. Για πρόταση 500.000 δολαρίων κάνουν λόγο οι Αυστραλοί.

Στο "κάδρο" του ΠΑΟΚ ο Άντονις
Αντονις ΠΑΟΚ μεταγραφή Σίδνεϊ

Ο Φρανκ Άρνεσεν "φουλάρει" για να φέρει στην Τούμπα έναν κεντρικό μέσο. Τις προηγούμενες ημέρες ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να κλείσει τον Βόσνιο Γκόικο Τσίμιροτ, αλλά οι απαιτήσεις της Σαράγεβο (800.000 ευρώ) κρίθηκαν υπερβολικές.

Γι' αυτό έκανε στροφή σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαν ξεχωρίσει, μία εκ των οποίων αυτή του Τέρι Άντονις. Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός προτάθηκε στον Άρνεσεν από τον Ολλανδό ατζέντη, Ρομπ Γιόνσεν.

Ο Άντονις θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, σε ηλικία 14 ετών είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Έβερτον αλλά ακυρώθηκε λόγω των κανονισμών της FIFA, ενώ το 2013 συμφώνησε με την Πάρμα, αλλά δεν πήγε ποτέ λόγω ενός τραυματισμού, τη στιγμή που ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η Ουτρέχτη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στον "Δικέφαλο", καθώς, όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ΠΑΟΚ και Σίδνεϊ έχουν συμφωνήσει στο ποσό των 500.000 δολαρίων.

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει την είδηση, μιλώντας για ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη, κυρίως λόγω ηλικίας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι πρόκειται για κίνηση τακτικής προκειμένου να νιώσει πίεση η πλευρά της Σαράγεβο για τον Τσίμιροτ.

Διαβάστε ακόμη:

Παίκτης για τον ΠΑΟΚ και από την Αυστραλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK