Στο μυαλό του Στανόγιεβιτς: Η ακτινογραφία του ρόστερ του ΠΑΟΚ

Ο Αντώνης Τσακαλέας επιχειρεί να κάνει focus στις σκέψεις του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς λίγο πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά. Ποιοι αναμένεται να "κοπούν".

Στο μυαλό του Στανόγιεβιτς: Η ακτινογραφία του ρόστερ του ΠΑΟΚ
MOTIONTEAM

Ο αριθμός των παικτών που θα ταξιδέψουν το πρωί της Κυριακής από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Χορστ είναι υπερβολικός και στην Ολλανδία ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει το πρώτο ξεκαθάρισμα. Στην αποστολή βρίσκονται 33 παίκτες και το 1/3 αυτών σταδιακά θα πάρουν άλλο δρόμο...

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Στην αποστολή βρίσκονται οι Μπρκιτς, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Μούτσα. Ο Μπρκιτς γνωρίζει πως μετρά αντίστροφα αλλά θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για αποχωρήσει. Ο Μέλισσας έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο Σιαμπάνης θα είναι ο τρίτος κίπερ και φέτος και ο Μούτσα ταξίδεψε στην προετοιμασία για να πάρει εμπειρίες από την συγκεκριμένη διαδικασία. Ο ΠΑΟΚ εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση κίπερ, ένα θέμα που θα έπρεπε ήδη να είχε κλείσει αλλά οι ασπρόμαυροι δείχνουν διάθεση να ρισκάρουν για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ

Στην αποστολή βρίσκονται οι Μάτος, Κωνσταντινίδης. Η συγκεκριμένη θέση μοιάζει να είναι η πλέον ξεκάθαρη. Οι δυο τους θα επωμιστούν το βάρος της γραμμής, έχοντας κοινά χαρακτηριστικά. Αυτό που περιμένουν άπαντες από τον Κωνσταντινίδη είναι να έχει δυναμώσει ώστε να βγάλει μια χρονιά χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Στην αποστολή βρίσκονται οι Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Δημητρίου, Πούγγουρας, Ο Δημητρίου κάνει το ντεμπούτο του σε προετοιμασία ως “συλλέκτης εμπειριών” ενώ ο Μαλεζάς θέλει να πείσει τον Στανόγιεβιτς για να παραμείνει στο ρόστερ, την ώρα που ο Λούμπος Μίχελ του έχει διαμηνύσει πως θα πρέπει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αν συνυπολογίσει κανείς πως και για τον Πούγγουρα είναι όλα ανοικτά, οι Βαρέλα και Κρέσπο ψάχνουν τουλάχιστον έναν τρίτο στην παρέα τους και μετά να αποφασιστεί ποιος από τους υπάρχοντες θα τους πλαισιώσει.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ

Στην αποστολή βρίσκονται οι Λέοβατς, Λεβέκ, Κοροβέσης Δεληγιαννίδης. Για τον τελευταίο υπάρχουν ήδη προτάσεις και το πλέον πιθανό είναι να πάρει φύλλο πορείας για δανεισμό, ενώ και για τον Κοροβέση οι πιθανότητες παραμονής είναι μικρές. Η πλευρά έχει “κλειδώσει” με τους δυο πρώτους.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ

Στην αποστολή υπάρχουν οι Σάχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πατράλης. Ο Πατράλης παίρνει το “βάπτισμα του πυρός” σε προετοιμασία και Τσίμιροτ περιμένει πρόταση από ομάδα της Γερμανίας και μαζί του ο ΠΑΟΚ που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει προετοιμαστεί για την διαφαινόμενη μετακίνηση του Βόσνιου μέσου. Με τον “αντι – Τσίμιροτ” και τους άλλους τρεις, φαίνεται πως τα κουκιά είναι μετρημένα, ειδικά από τη στιγμή που ο Στανόγιεβιτς θα στηριχθεί στο 4-4-2.

ΑΚΡΑΙΟΙ ΜΕΣΟΙ

Στην αποστολή υπάρχουν οι Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα, Πέντρο Ενρίκε, Ουάρντα, Μυστακίδης, Λημνιός, Κάκο. Από αυτούς, οι Πέλκας και Μπίσεσβαρ βρίσκονται σε αυτή τη θέση λόγω τη χρησιμοποίησης επιτελικών μέσων στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Στανόγιεβιτς. Ο Μυστακίδης είναι “off” μέχρι τον Δεκέμβριο λόγω ρήξης χιαστών, για τον Λημνιό υπάρχουν σκέψεις δανεισμού του στον Ατρόμητο (από όπου αποκτήθηκε) ενώ και ο Κάκο προορίζεται για δανεικός. Έτσι, για το ξεκίνημα του Στανόγιεβιτς... του μένουν οι Τζάλμα, Πέντρο Ενρίκε και Ουάρντα, μαζί με τους δυο επιθετικούς και κατά συνθήκη ακραίους. Τα ερωτηματικά για το να ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει τη χρονιά με αυτή την σύνθεση θα απαντηθούν στο Χορστ.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Στην αποστολή υπάρχουν οι Αθανασιάδης, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς, Δημητριάδης, Ζάιρο. Οι τρεις πρώτοι είναι επιθετικοί περιοχής. Ο Ζάιρο είναι δεύτερος επιθετικός και ο Δημητριάδης χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη θέση από τον Στανόγιεβιτς στα φιλικά της περασμένης Παρασκευής. Με τον Μακ να είναι καθ' οδόν και να μπαίνει στη λίστα (και με τον Δημητριάδη να προορίζεται για δανεισμό) ο Στανόγιεβιτς θα έχει τρεις επιθετικούς περιοχής και δυο περιφερειακούς, για δυο θέσεις στην ενδεκάδα. Για τους Κουλούρη και Αθανασιάδη είναι όλα ανοικτά, ενώ και για τον Ζάιρο ισχύει το ίδιο αν και στην περίπτωσή του θα παίξει ρόλο και το το θα γίνει με τις θέσεις ξένων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK