Στο όριο η προπόνηση από τον Τούντορ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ "βίωσαν" την πιο σκληρή προπόνηση από την αρχή της προετοιμασίας. Πιεστικός από την αρχή μέχρι το τέλος ο Ιγκόρ Τούντορ.

Στο όριο η προπόνηση από τον Τούντορ

Επί 90 λεπτά ο Ίγκορ Τούντορ καταπονούσε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής. Ζέσταμα με μπάλα, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια κυκλοφορίας σε μισό γήπεδο.

Ο Τούντορ έδινε συνεχώς οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούνται οι ποδοσφαιριστές και έγιναν παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο υπό το καθεστώς συνεχούς πίεσης.

Το τελευταίο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στη φυσική κατάσταση και στην αντοχή με intervals και πολύ τρέξιμο. "Δεν ξέρω καμία ομάδα να τρέχει πολύ την Κυριακή στον αγώνα, αν δεν έχει τρέξει πολύ στην προπόνηση. Μαγικά δεν γίνονται", έλεγε ο Ίγκορ Τούντορ.

 

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα κάνει προπόνηση στις 10 το πρωί και στις 18:00 (τοπικές ώρες). Στο πρώτο φιλικό θα αντιμετωπίσει την Κοτ Αζούρ, ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ολλανδικού και βελγικού πρωταθλήματος που έχουν μείνει ελεύθεροι.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ