Στο προσκήνιο Οτσόα, Μακ, Μαλεζάς

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη τα μεταγραφικά του μ' αυτούς που είναι να έρθουν αλλά και να φύγουν. Να ποιες είναι οι προτεραιότητες του Δικεφάλου του Βορρά και του Μίχελ.

Slovakia's Robert Mak, left, and Lithuania's Vykintas Slivka challenge for the ball during the World Cup Group F qualifying soccer match between Lithuania and Slovakia at LFF stadium in Vilnius, Lithuania, Saturday, June 10, 2017. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)
mak AP

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης 4/7 στο Χορστ της Ολλανδίας, γεγονός που... σήμανε συναγερμό στα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ. Το "πες μας τώρα" στον Γκιγιέρμο Οτσόα, το "έλα τώρα" στον Μακ, το "φεύγεις τώρα" στον Μαλεζά και οι απαντήσεις που περιμένει από τα τρία μέτωπα.

Οι ασπρόμαυροι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Οτσόα, έχουν ήδη κάνει δυο "υπερβάσεις" προκειμένου να αποσπάσουν το "ναι" αλλά διαπιστώνουν την προσπάθεια του Μεξικανού να "αξιοποιήσει" την πρόταση του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντάς την στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τον Μακ. οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ζητήσει να επισπευσθούν οι διαδικασίες μετακόμισής του από την Ζενίτ, με τις δυο ομάδες να τα έχουν βρει σε όλα και τον παίκτη να έχει συμφωνήσει και με τους ασπρόμαυρους.

Στο κεφάλαιο Μαλεζάς, μπορεί ο 32χρονος στόπερ να θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όμως δεν υπάρχει μέχρι τώρα αντίστοιχη διάθεση από τους ασπρόμαυρους. Ο μάνατζερ του Μαλεζά βρίσκεται στο Χορστ της Ολλανδίας προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με βάση και την τελευταία, βελτιωμένη, πρόταση της Ανζί για τον "Μάλε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK