"Συγγνώμη" από τον Μητσοτάκη στους φίλους του ΠΑΟΚ

Μία ημέρα μετά την ευχή που έδωσε για καλή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΔΕΘ.

"Συγγνώμη" από τον Μητσοτάκη στους φίλους του ΠΑΟΚ
MOTIONTEAM

"Αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει;", δήλωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και η αλήθεια είναι πως προκάλεσε ποικίλλα σχόλια με αυτή την τοποθέση, με δεδομένο πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει αποκλειστεί φέτος από την Ευρώπη μετά το συναπάντημά του από την Έστερσουντ.

Έτσι, μία ημέρα αργότερα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να προβεί σε διευκρίνιση, υποστηρίζοντας πως έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση λόγω αιφνιδιασμού αφού δεν περίμενε να δεχτεί ερώτηση που να αφορά το ποδόσφαιρο.

"Δεν περίμενα ότι θα δεχθώ ποδοσφαιρική ερώτηση, αλλά είναι εύλογο. Σε σχέση με χθεσινή αναφορά στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, έκανα λάθος στη διατύπωση μου, είχα μείνει στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και καμία ομάδα. Πάνω απ' όλα είμαι φίλαθλος, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Η ευχή μου είναι ένα καθαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα", υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK