Στην Αθήνα ο Τούντορ, συναντά Σαββίδη

Ο Κροάτης τεχνικός βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στην Αθήνα, ο ατζέντης του στην Θεσσαλονίκη, ενώ για την πρωτεύουσα ταξίδεψε και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Στην Αθήνα ο Τούντορ, συναντά Σαββίδη

Ο Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στην Αθήνα, με πτήση μέσω Φρανκφούρτης στην οποία πήγε από το Σπλιτ, για να συναντήσει -σύμφωνα με τις πληροφορίες- τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, για την πρωτεύουσα ταξίδεψε και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Ο ατζέντης του Κροάτη τεχνικού, Βλάντο Λέμιτς, εξάλλου, είναι από το πρωί της Τετάρτης (17/6) στη Θεσσαλονίκη, προφανώς, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Θυμίζουμε, ότι είχε προηγηθεί η σύσκεψη μεταξύ Ιβάν Σαββίδη, Ιάκωβου Αγγελίδη, Φρανκ Άρνεσεν και Μαρίας Γκοντσάρεβα, μετά την οποία έγινε κρούση στον τεχνικό της Γάνδης, Χάιν Βανχαεζεμπρουκ, ο οποίος, όμως, είναι πανάκριβος και συν τοις άλλοις δεν είναι ακόμη ελεύθερος. Στο προσκήνιο έχει επανέλθει και ο Λάουντρουπ , που είναι ο μεγάλος πόθος του Άρνεσεν, αλλά και παράλληλα πολύ ακριβός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK