Στην Αθήνα ο Τούντορ, συναντά Σαββίδη

Ο Κροάτης τεχνικός βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στην Αθήνα, ο ατζέντης του στην Θεσσαλονίκη, ενώ για την πρωτεύουσα ταξίδεψε και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στην Αθήνα, με πτήση μέσω Φρανκφούρτης στην οποία πήγε από το Σπλιτ, για να συναντήσει -σύμφωνα με τις πληροφορίες- τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, για την πρωτεύουσα ταξίδεψε και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Ο ατζέντης του Κροάτη τεχνικού, Βλάντο Λέμιτς, εξάλλου, είναι από το πρωί της Τετάρτης (17/6) στη Θεσσαλονίκη, προφανώς, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Θυμίζουμε, ότι είχε προηγηθεί η σύσκεψη μεταξύ Ιβάν Σαββίδη, Ιάκωβου Αγγελίδη, Φρανκ Άρνεσεν και Μαρίας Γκοντσάρεβα, μετά την οποία έγινε κρούση στον τεχνικό της Γάνδης, Χάιν Βανχαεζεμπρουκ, ο οποίος, όμως, είναι πανάκριβος και συν τοις άλλοις δεν είναι ακόμη ελεύθερος. Στο προσκήνιο έχει επανέλθει και ο Λάουντρουπ , που είναι ο μεγάλος πόθος του Άρνεσεν, αλλά και παράλληλα πολύ ακριβός.

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα