Συνάντηση με Λούκας στο Μακεδονία Παλλάς

Ο ατζέντης του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ροντρίγκο Λοβέγιε, είχε χθες (28/7) το βράδυ συνάντηση με τον Αρνεσεν, παρουσία του ίδιου του ποδοσφαιριστή . "Ισως μείνει ελεύθερος ο Ροντρίγκες", δηλώνουν από την Ελτσε.

Συνάντηση με Λούκας στο Μακεδονία Παλλάς
INTIME SPORTS

Ο Λούκας έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Λα Κορούνια και όπως φαίνεται το ζήτημα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Κάτι που αποδεικνύεται και από την χθεσινοβραδινή (28/7) παρουσία του ατζέντη του Λούκας, Ροντρίγκο Λοβέγιε, στο Μακεδονία Παλλάς, όπου είχε συνάντηση με τον Φρανκ Αρνεσεν παρουσία και του ίδιου Ισπανού ποδοσφαιριστή. Η πολύωρη συζήτηση, μάλιστα, έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Η Λα Κορούνια πιέζει για την απόκτηση του Λούκας, αλλά είναι πιθανό να γίνει μία τελευταία προσπάθεια από πλευράς Ιβάν Σαββίδη για να αλλάξει στάση ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, κάτι, όμως, που φαντάζει δύσκολο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Σήμερα (29/7) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να να ασχοληθεί και προσωπικά με την υπόθεση, ενώ να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από την τελική έκβαση στόχος των ιθυνόντων του Δικεφάλου είναι να παίξει τουλάχιστον στο πρώτο ματς με την Σπαρτάκ Τρνάβα.

Θυμίζουμε, ότι η διαφαινόμενη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Λα Κορούνια θα προβλέπει (εκτός από το 1,5 εκ. ευρώ που θα βάλει άμεσα στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ) και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 50%. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ο Δικέφαλος θα έχει και στο μέλλον οικονομικό όφελος από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

"Ίσως μείνει ελεύθερος ο Ροντρίγκες"

Παρόλο που έως τώρα τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσίαζαν τους ανθρώπους της Έλτσε να δηλώνουν βέβαιοι ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος, η δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ισπανικής ομάδας, Πέδρο Ορτούνια, στην εφημερίδα Metrosport, αλλάζει τα δεδομένα: "Η κατάσταση στην Έλτσε είναι μπερδεμένη αυτή την περίοδο, σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά, φαντάζομαι το γνωρίζετε. Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς θα συμβεί. Ίσως ο Ροντρίγκες μείνει ελεύθερος. Δεν μπορώ να το αποκλείσω αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK