Συναντήθηκε με Μαρινάκη ο Σαββίδης, σπόντες για τους "αιώνιους"

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις, στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ στο "Παλατάκι". Ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ πέταξε... σπόντες για τους "αιώνιους".

Συναντήθηκε με Μαρινάκη ο Σαββίδης, σπόντες για τους "αιώνιους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ειδήσεις έβγαλε η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη το βράδυ της Τετάρτης (13/04) στο "Παλατάκι", καθώς πέρα από τους έξαλλους πανηγυρισμούς, τις δηλώσεις που έκανε και το πριμ που ουσιαστικά έταξε στην ομάδα βόλεϊ (ξεκαθάρισε πως θα καλύψει αυτός την διαφορά στην τιμή των εισιτήριων των τελικών με τον Φοίνικα για να παραμείνει η γενική είσοδος στα πέντε ευρώ όπως ήταν χθες), έκανε και αποκαλύψεις στους παράγοντες της ομάδας σε συζήτηση που είχε μαζί τους στα γραφεία του ΤΑΠ, η οποία διέρρευσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σαββίδης επιβεβαίωσε πως ο ΠΑΟΚ θα κατέβει με τα... δεύτερα στη ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, μίλησε και για μια συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από τον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας.

Μάλιστα, τόνισε πως πήγε σπίτι του (το αν το εννοούσε κυριολεκτικά ή μεταφορικά, καθώς υπάρχει η πληροφορία πως το ραντεβού έγινε σε ψαροταβέρνα, είναι κάτι που δεν διευκρινίστηκε μέσα από τις διαρροές) και του είπε ότι θα τον πολεμήσει αν κάνει οτιδήποτε με την διαιτησία στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Εξάλλου, ο Σαββίδης έριξε καρφιά για σύμπραξη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην τελευταία συζήτηση που έγινε στη Λίγκα.

Πλέον, αναμένεται η αντίδραση από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ στα όσα διέρρευσε η πλευρά του ΠΑΟΚ για την συνάντηση ανάμεσα στους δυο άνδρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK