Συνέταιρος του Ιβαν στον ΠΑΟΚ ο Κούγιας...

Την πρόταση που του έκανε ο Σαββίδης αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, ενημερώνοντας πως την αρνήθηκε γιατί νιώθει “ευλογημένος” στην Λάρισα. Κατά τα άλλα προχώρησε σε...επίθεση αγάπης στον ηγέτη του ΠΑΟΚ ενώ προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα του.

Συνέταιρος του Ιβαν στον ΠΑΟΚ ο Κούγιας...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον κι από το παιχνίδι του Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Λάρισα καθώς κι από την επιστροφή του (ΠΑΟΚάρχη προπονητή) Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα, είχαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια!

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έκανε... επίθεση αγάπης στον Ιβάν Σαββίδη, έδωσε ρεσιτάλ με τις ατάκες του ενώ προχώρησε και στην αποκάλυψη πως ο ιδιοκτήτης–πρόεδρος του ΠΑΟΚ του πρότεινε να πουλήσει την ομάδα της Λάρισας και να γίνει συνεταίρος του στον “δικέφαλο του βορρά”!!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Έχω κάνει έναν καταπληκτικό φίλο στα 66 μου χρόνια. Αυτός λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Είχα μια μεγάλη συνάντηση μαζί του, ανταλλάξαμε απόψεις. Τον φίλο μου επειδή πολλοί τον εκμεταλλεύονται, δεν παίρνει αυτά που του αξίζουν. Την άποψη του στο ελληνικό ποδόσφαιρο την συμμερίζομαι απόλυτα και έχουμε πει ότι θα αποτελέσουμε τουλάχιστον ένα δίδυμο ανθρώπων.

Είμαι καλός δικηγόρος, αυτά που μου περισσεύουν τα βάζω στο ποδόσφαιρο. Είναι άδικο, άνθρωποι σας σαν εμάς να μην παίρνουν ικανοποίηση.

Δεν είχα ποτέ τέτοια άποψη για κανέναν ιδιοκτήτη ομάδας. Του το είπα, μπροστά στο Ζαγοράκη. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ του κοστίζει πολύ περισσότερο και παίρνει λιγότερες ικανοποιήσεις από αυτά που πληρώνει. Μου απάντησε: «πούλησε την ΑΕΛ και έλα να γίνουμε συνεταίροι». Του είπα ότι δε γίνεται αυτό.Του είπα ότι με θωρώ ευλογημένο που είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να πουλήσω τις μετοχές μου.

Έχουμε δώσει το λόγο μας με τον Ιβάν Σαββίδη να συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς. Τον προσκάλεσα να έρθει την Κυριακή, να έρθει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εγώ είμαι προσκεκλημένος να δω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζήσει τις στιγμές που του αξίζουν».

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν... αινιγματικός , όταν προανήγγειλε αλλαγές στην Λάρισα: «Είδαμε ένα παιχνίδι χωρίς καμία ένταση. Είμαι στεναχωρημένος από την απόδοση της ομάδας. Είμαι και από την Κυριακή για την τραγική απόδοση. Αποτελεί προσβολή στην προσπάθεια που κάνω, τέτοιες εμφανίσεις. Όλα τα ματς είναι τελικός για εμάς.

Είναι πολλά πράγματα που μας έχουν πειράξει αλλά πρέπει να τα κρατήσουμε για τα αποδυτήρια. Έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Μετράω μέχρι το 100 για να πάρω αποφάσεις. Αυτή η ομάδα θα βρει το δρόμο της με κάθε τρόπο. Δεν ξεγελιέμαι από τη νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά και την εμφάνιση με την ΑΕΚ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω και από συμπεριφορές ανθρώπων που βλέπω. Θα τα διορθώσω όλα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK