Συζητούν και καταλήγουν σε προπονητή Σαββίδης - Αγγελίδης -Άρνεσεν

Ιβάν Σαββίδης, Ιάκωβος Αγγελίδης και Φρανκ Άρνεσεν βρίσκονται στο "Μακεδονία Παλάς" και συζητούν για το θέμα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.

Συζητούν και καταλήγουν σε προπονητή Σαββίδης - Αγγελίδης -Άρνεσεν

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς", στην οποία συμμετέχουν ο Ιβάν Σαββίδης, ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Φρανκ Άρνεσεν.

 

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής ήρθε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες προεργασίες όσον αφορά το θέμα του προπονητή και θα ενημερώσει τον πρόεδρο και τον ιδιοκτήτη της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και να ολοκληρωθεί το ζήτημα.

Οι τρεις άνδρες θα συζητήσουν ώστε να καταλήξουν στον "εκλεκτό" για τη θέση στον πάγκο του Δικεφάλου, με σκοπό να ανακοινωθεί άμεσα το όνομά του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Βέβαια, στη σημερινή σύσκεψη πρόκειται να αναφερθούν και άλλες υποθέσεις που απασχολούν τον σύλλογο, όπως τα μεταγραφικά, ώστε να υπάρξουν εξελίξεις, ωστόσο το θέμα του προπονητή βρίσκεται φυσικά στο προσκήνιο.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα