Τα 64 γκολ δεν στάθηκαν αρκετά

Οι αριθμοί του Στέφανου Αθανασιάδη, που δεν δικαιολογούν την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να μην τον συμπεριλάβει στις επιλογές του για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα 64 γκολ δεν στάθηκαν αρκετά

Ο 26χρονος, πλέον, Στέφανος Αθανασιάδης καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στον Πανσερραϊκό. Προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του "Δικεφάλου" ο Κλάους περίμενε πως και πως την στιγμή που θα αγωνιστεί στην Τούμπα με την μεγάλη ομάδα και όχι μόνο το πέτυχε, αλλά εξελίχθηκε και σε πρώτο "βιολί" του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα.

Την σεζόν 2010-11 σημείωσε σε 28 συμμετοχές 7 γκολ, την περίοδο 2011-2012 σε 45 συμμετοχές 17 γκολ, την σεζόν 2012-13 σε 42 συμμετοχές 23 γκολ και φέτος σε 47 συμμετοχές 17 γκολ, κάτι που σημαίνει ότι ο Αθανασιάδης σκοράρει κατά μέσο όρο τις τέσσερις τελευταίες περιόδους, σχεδόν μισό γκολ ανά αγώνα.

Στοιχείο που αν μη τι άλλο φανερώνει την συχνή επαφή που έχει ο Κλάους με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ συν τοις άλλοις δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι σύμφωνα με τους αριθμούς του, τις τέσσερις τελευταίες σεζόν ο στράικερ του ΠΑΟΚ κάθε περίοδο παρουσιάζεται ολοένα πιο ώριμος και βελτιωμένος.

Ολα τα παραπάνω, πάντως, δεν στάθηκαν αρκετά για να τον συμπεριλάβει ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρόλο που ο επιθετικός του "Δικεφάλου" στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, στην τελική ευθεία, δηλαδή, πριν το Μουντιάλ, έκανε υπερπροσπάθεια, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις του και τα δύο καταπληκτικά γκολ που σημείωσε στους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK