Tα άκουσε ο Νομπόα!

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο Νομπόα μετά την τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φετινής σεζόν.

Tα άκουσε ο Νομπόα!

Ο Κριστιάν Νομπόα θα ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ για το Κόπα Αμέρικα κι έτσι θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο τελευταίος του έμπειρου μέσου με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της φετινής περιόδου. Ο Νομπόα θα επιστρέψει πλέον για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" αποδοκιμάστηκε έντονα από ορισμένους οπαδούς της ομάδας κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, σε αντίθεση με τον Λίνο ο οποίος αποθεώθηκε και πάλι από τους φιλάθλους την ώρα που έφευγε.

Βίτορ: "Είμαι καλά"

Ο Μιγκέλ Βίτορ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όμως μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως είναι καλά και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής στη Λεωφόρο. Βέβαια, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός επισήμανε πως το αν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα είναι στην κρίση του προπονητή.

Σαλπιγγίδης: "Δεν ξέρω ακόμη πότε θα είμαι έτοιμος"

Ο Σαλπιγγίδης τη στιγμή της αποχώρησής του από το γήπεδο ανέφερε πως δεν ξέρει ακόμη πότε θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να βοηθήσει την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK