Τα δεδομένα για Ρούντνεβς-Τοϊβόνεν και ΠΑΟΚ

Πώς χειρίζεται ο Άρνεσεν τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών που είναι φαβορί για την επίθεση του ΠΑΟΚ.

Rennes' Swedish forward Ola Toivonen celebrates after scoring a goal during the French cup semifinal football match between Rennes and Angers on April 15, 2014 at the Route de Lorient stadium in Rennes, western France. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
Rennes' Swedish forward Ola Toivonen celebrates after scoring a goal during the French cup semifinal football match between Rennes and Angers on April 15, 2014 at the Route de Lorient stadium in Rennes, western France. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD AFP

Οι δύο παίκτες που είναι πιο ψηλά στη λίστα του Άρνεσεν από τους υπόλοιπους για να καλύψουν την θέση του κεντρικού επιθετικού στον ΠΑΟΚ είναι οι Τοϊβόνεν και Ρούντνεβς.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να φέρει την διαπραγμάτευση στο σημείο που θέλει.

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση Τοϊβόνεν κάνει κινήσεις τακτικής και περιμένει να πέσει η τιμή, κυρίως, από τη Ρεν. Ο ατζέντης του Σουηδού περιμένει πρόταση από τον Δανό γι' αυτό και έγιναν οι πρόσφατες δηλώσεις-άνοιγμα "δεν έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά αν μας θέλει θα μας ενδιέφερε".

Όσον αφορά τον Ρούντνεβς, την προηγούμενη φορά που οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά, ουσιαστικά η συμφωνία δεν επήλθε λόγω του ύψους της προκαταβολής. Ο Λετονός και ο ατζέντης του ήθελαν περισσότερα χρήματα μπροστά. Προφανώς, αυτό είναι το λεπτό σημείο και δεν αποκλείεται όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK