Τα λένε Σαββίδης - Άρνεσεν

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται την Δευτέρα (15/6) στη Θεσσαλονίκη και πρόκειται να γίνει κουβέντα με τον Φρανκ Άρνεσεν για το ζήτημα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.

Τα λένε Σαββίδης - Άρνεσεν

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αργά το βράδυ της Δευτέρας (15/6) ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που θα παραμείνει πιθανόν ως την Τρίτη το απόγευμα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, θα τα πει με τον Φρανκ Αρνεσεν ο οποίος αναμένεται μέχρι την Τρίτη στην πόλη, αφού θα αρχίσει να "τρέχει" και τυπικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για το θέμα του προπονητή που είναι η προτεραιότητα, ίσως και για ζητήματα παικτών. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, θα γίνει κάποια στιγμή η παρουσίαση του Άρνεσεν έτσι ώστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να ενημερωθεί για την φιλοσοφία και για το σκεπτικό που θα υπάρχει στο εξής στον "Δικέφαλο".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ