Τα συν και τα πλην ενόψει Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανασυνταχθεί και με συμμαχό του τις επιστροφές ποδοσφαιριστών να επικρατήσει στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για να συμμετάσχει τουλάχιστον στα πλέι οφ του Europa League.

Τα συν και τα πλην ενόψει Παναθηναϊκού

Η χρονιά δεν ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, που άρχισε την σεζόν με υψηλές βλέψεις, αλλά την βλέπει να φτάνει στο φινάλε της χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, χάνοντας, μάλιστα, και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να κλείσει η αγωνιστική περίοδος απομένει, πάντως, ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (17/5).

Οσο και αν στις τάξεις του ΠΑΟΚ επικρατεί απογοήτευση, οι παίκτες του "Δικεφάλου" καλούνται να φέρουν με επιτυχία εις πέρας την αποστολή τους και να κατακτήσουν τη νίκη κόντρα στους "πράσινους". Ο λόγος είναι ότι μόνο εάν ο "Δικέφαλος" επικρατήσει το Σάββατο (17/5) και ο Αστέρας δεν κερδίσει τον Ατρόμητο θα καταλάβει την δεύτερη θέση του μίνι πρωταθλήματος που οδηγεί στα πλέι οφ του Europa League (21 και 28 Αυγούστου).

Σίγουρα η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν έχει την αίγλη του Champions League, αλλά το καλό της υπόθεσης είναι ότι οι ημερομηνίες (21 και 28 Αυγούστου) που θα μπει ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά τη νέα χρονιά στο γήπεδο δίνουν άφθονο χρόνο για σωστό προγραμματισμό.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί από τους Τζαβέλλα, Ινσαουράλδε, που επιστρέφουν από την τιμωρία τους και πιθανόν τους Βούκιτς και Λούκας, που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Τρίπολη λόγω ενοχλήσεων, ενώ, συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός, πλέον, βαθμολογικά είναι αδιάφορος. Αυτά είναι τα συν για τον "Δικέφαλο", υπάρχει, όμως, και το πλην της υπόθεσης κι αυτό δεν είναι άλλο από την κακή ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ από την κατάληξη της φετινής σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK