Τακτική ενόψει Βέροιας στον ΠΑΟΚ

Ο Ιγκόρ Τούντορ προετοιμάζει τους παίκτες του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/9) στην Ημαθία με τη Βέροια. Στη ΔΕΘ θα βρεθούν την Παρασκευή (11/9) οι Ζάιρο και Άντονις.

Τακτική ενόψει Βέροιας στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου (12/9) στη Βέροια, με στόχο την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Τούντορ εστίασε στον τομέα της τακτικής και στην προπόνηση της Πέμπτης (10/9), εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο χρόνος μέχρι το παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθίας, άλλωστε, είναι περιορισμένος και ο Τούντορ πρέπει να ενσωματώσει στην ομάδα τα νέα πρόσωπα, αλλά και τους διεθνείς που απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες από τις προπονήσεις, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , Στέλιος Πόζογλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και το Σάββατο (12.09) θ’ αγωνιστούν με την Κ20.

Την Παρασκευή (11/09) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στις 21:00 οι Ζάιρο και Τέρι Αντόνις θα βρεθούν στο PAOK Official Mobile Store του Δικεφάλου στη ΔΕΘ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK