Τελειώνει ο Μακ από τον ΠΑΟΚ

Πωλείται ο Μακ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Αποχώρησε από την προετοιμασία για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του ο Σλοβάκος.

Τελειώνει ο Μακ από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Μακ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία για τη πώλησή του. Το ποσό μάλιστα που αναμένεται να βάλει ο "δικέφαλος" στα ταμεία του από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ.

Ο Σλοβάκος ζήτησε και πήρε άδεια να αποχωρήσει από την προετοιμασία της ομάδας, προκειμένου να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ