Παπαδόπουλος: "Να σταματήσει η τρομοκρατία"

Δηλώσεις που αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σε αθλητική εκπομπή, τονίζοντας με αγανάκτηση πως θα πρέπει να σταματήσει η τρομοκρατία που προέρχεται από το "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού.

Παπαδόπουλος: "Να σταματήσει η τρομοκρατία"

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην Αθλητική Κυριακή της ΝΕΡΙΤ σχολιάζοντας όσα είπε ο Μίτσελ μετά το φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή. "Ναι, εμείς θα κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή. Επειδή ξέρω ισπανικά άκουσα τον Μίτσελ να λέει χθες ότι θα κάνουν αυτοί. Πρέπει να σταματήσει η τρομοκρατία" είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί, απαντώντας: "Ξέρουν αυτοί...".

Τελειώνει ο Μάρτενς, μήνυμα από Τζαβέλλα

Για αμοιβαία συμφωνία προκειμένου να λυθεί η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Μάρτενς, κάνει λόγο ιστοσελίδα του Βελγίου. Διαβάστε την αφιέρωση του Τζαβέλλα στον Αναστασιάδη.

"Το μέλλον του Μάρτενς στον ΠΑΟΚ δεν είναι... ρόδινο", αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "voetbalnieuws.be", στο οποίο ακόμη τονίζεται ότι "ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Πήγε στον ΠΑΟΚ με υψηλές προσδοκίες, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016 αλλά οι πιθανότητες για να παραμείνει μέχρι τότε δεν είναι πολλές".

Στη συνέχεια, μάλιστα, γράφεται ότι το συμβόλαιο θα "σπάσει" με αμοιβαία συμφωνία και πως μένει να φανεί αν, τελικά, ο Βέλγος αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

"Αφιερωμένη στον προπονητή μας, που περνάει μία δύσκολη κατάσταση"

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Τζαβέλλας έστειλε "μήνυμα" μέσω instagram, μετά την δύσκολη νίκη επί του Λεβαδειακού, αφιερώνοντας την επιτυχία στον Αγγελο Αναστασιάδη.

"Δικό μου λάθος το ότι αντέδρασα σε αυτά που άκουσα. Πρέπει να μάθω πλέον και σε αυτό. Χαρούμενος για το γκολ, για τη νίκη και για το ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα πρωτοπόροι. Αφιερωμένη η νίκη μας στον προπονητή μας που περνάει μία δύσκολη κατάσταση. Σήμερα παίξαμε για αυτόν. Καλή επιστροφή στους οπαδούς μας και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. ΠΑΟΚ", ανέφερε συγκεκριμένα ο διεθνής αμυντικός.

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ για το φύλλο αγώνα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα έχουν με τον διαιτητή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, Ανδρέα Παππά, για όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα. Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Αθηνών αναφέρει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν καρεκλάκια στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για ένα λεπτό.

Το ματς, πάντως, δεν διακόπηκε ποτέ και στον Δικέφαλο θεωρούν ότι αυτό συμβαίνει για να... προωθηθεί τιμωρία της ομάδας. Επίσης, ο Παππάς στο φύλλο αγώνα γράφει και αρκετά επιβαρυντικά για τον Παντελή Κωνσταντινίδη και την αποβολή του από τον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK